|
Ketuwong Kawtu
Guest
|
 |
« on: February 24, 2010, 04:04:03 am » |
|
Szerintem meg kéne határoznunk közösen, mik a fórummal kapcsolatos szabályok jogaink stb. minden fórumon van ilyen. Igy el lehetne kerűlni a későbbiekben az olyan dolgokat magatartásokat amik nem a na'vi közösségbe valóak! Mint pl. a politizálás ami megosztotta kis hazánkat, a kultúrálatlan beszéd stb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ketuwong Kawtu
Guest
|
 |
« Reply #1 on: February 24, 2010, 05:24:28 am » |
|
FÓRUMSZABÁLYZAT:
1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett. Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet.
2. Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.
3. Az Interneten fellelhető írások/szövegek/képek zömére a Szerzői Jogi Törvény megfelelő szabályozásai vonatkoznak. Kérjük ezt vedd figyelembe amikor más oldalakról idézel, illetve illesztesz be képeket a fórumba. A házigazdák -- megfelelve a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének ajánlásának -- tartalmilag nem szerkeszthetik hozzászólásaidat. Ez alól kivételt jelent a téma címének és alcímének szerkesztése, a hozzászólás formai módosítása, továbbá a hozzászólásban szereplő linkek javítása (csak külön kérésre).
9. Tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.
10. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma. Ilyen jellegű adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetőségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet. Annak, aki az elérhetőségeket, vagy a segítségkérő szándékot nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a fórum mindenkori házigazdái, illetve az adminisztrátor fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a fenti szabályzatot sorozatosan és durván megszegik.
A fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, topikokat, vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról. E szabályzat alól csak a learnnavi.org regisztrált fórumozói élvezhetnek kivételt!
|
|
|
|
« Last Edit: February 24, 2010, 01:21:47 pm by Ketuwong Kawtu »
|
|
|
|
|
|
Ketuwong Kawtu
Guest
|
 |
« Reply #2 on: February 24, 2010, 05:25:28 am » |
|
Valami ilyesmire gondoltam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
'aweyktan OPa'liatanevengä
|
 |
« Reply #3 on: February 24, 2010, 05:48:01 am » |
|
Esetleg hozzátehetnénk, hogy miért van a "modify" gomb  Szerintem nem kellenek igazán ilyenek... ez egy jó társaság és egyébként is  ha valaki gonoszkodik, az rövid úton megmoderálásra kerül... (de miért is tennék  ) Az egyik topic-ba már írtam ilyent: Az e-mail címeket, ha lehet inkább PM-ben adjátok meg másoknak (nem mintha a profil-lapon nem látszódna, de így legalább nyugodtabban alszom  )
|
|
|
|
|
|
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
na’rìngä hawnuyu
Palulukan Makto

Hungary
Pa’liatanevengä 'itan
|
 |
« Reply #4 on: February 24, 2010, 05:49:07 am » |
|
Kaltxì ma tsmuktu!!!!!!!!!! Eggyet értek ezzel teljes mértékben, ja és a politika is legyen tiltó listán Sziguró szabályok:
|
|
|
|
« Last Edit: February 24, 2010, 05:51:35 am by na’rìngä hawnuyu »
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #5 on: February 24, 2010, 05:54:45 am » |
|
Nyilván... a sértegetést max PM-ben tolerálom (ott nem látom...)... A politizálást meg hanyagoljuk... jobb lesz az nekünk...
|
|
|
|
|
|
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
na’rìngä hawnuyu
Palulukan Makto

Hungary
Pa’liatanevengä 'itan
|
 |
« Reply #6 on: February 24, 2010, 05:55:03 am » |
|
De a Klán tagjai elég megfontoltak ahoz, hogy meggondolják mit írnak Eywa ngahu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na’rìngä hawnuyu
Palulukan Makto

Hungary
Pa’liatanevengä 'itan
|
 |
« Reply #7 on: February 24, 2010, 05:56:47 am » |
|
És talán van jobb dolgunk is mint politizálni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #8 on: February 24, 2010, 05:59:57 am » |
|
Talán  !!!!!!!!!!!! Mindegy, hogy mennyire meggondoltak... mondtam: ha olyant írnak, amit nem kéne, akkor törlöm az adott post-ot...
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|
Ketuwong Kawtu
Guest
|
 |
« Reply #9 on: February 24, 2010, 06:05:53 am » |
|
Azért jobb ha elolvassák és tudomásul veszik azok akik majd jönnek utánunk nem mindenki úri ember. Jobb megelőzni az atrocitásokat kellemetlenkedéseket stb.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsrräfkxätu
Ikran Makto

pic by chikinrise.deviantart.com (cropped)
|
 |
« Reply #10 on: February 24, 2010, 09:17:47 am » |
|
Az e-mail címeket, ha lehet inkább PM-ben adjátok meg másoknak (nem mintha a profil-lapon nem látszódna, de így legalább nyugodtabban alszom  ) Be lehet állítani, hogy rejtett legyen, és akkor nem látszik. 
|
|
|
|
|
|
párolt zöldség — muntxa fkxen
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #11 on: February 24, 2010, 09:55:42 am » |
|
Próbáltam (elvileg be is van állítva)... na mindegy... Az újakat meg nem kell rögtön elbizonytalanítani azzal, hogy ez egy nagyon komoly, hivatalos mindenféle... egyszerűbb, ha megy a dolog, ahogyan kell neki 
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
tìngay mungeyu
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
Eywayä 'eveng - olo’Pa'liatanevengä ’ite
|
 |
« Reply #12 on: February 24, 2010, 10:38:43 am » |
|
Ejnye-bejnye, ma Ketuwong Kawtu, te már meg is szegted a 2. szabályt az avataroddal!  na jó csak vicceltem  Irayo! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #13 on: February 24, 2010, 10:50:11 am » |
|
Húúúúúúúú!!! Télleg!!! ejnyeeee!!! (na jó, én is  meg engem nem szabad komolyan venni egyébként sem  )
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|
Ketuwong Kawtu
Guest
|
 |
« Reply #14 on: February 24, 2010, 01:16:59 pm » |
|
Szerintem sem kellenek a szabályok azokat mindig felrúgnánk most hogy így belegondolok... töröljük a topicot!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|