Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
'aweyktan OPa'liatanevengä
|
 |
« Reply #570 on: November 06, 2011, 03:37:03 pm » |
|
pedig benned bíztam, hogy azonnal lecsapsz rá x)
Nagyon ismerős volt, mondom, csak éppen nem tudtam hova tenni így hirtelen  De így már emlékszem. Azt meg ugye tudod, hogy ezzel véglis azt mondtad, hogy velünk vagy? 
|
|
|
|
|
|
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|
Daryus
|
 |
« Reply #571 on: November 06, 2011, 03:42:51 pm » |
|
olvasd az idézetet és megértesz mindent x)
|
|
|
|
|
|
The right man in the wrong place, can make all the diffrence in world!
Demons run when a good man goes to war. Night will fall and drown the sun when good man goes to war. Friendship dies and true love lies night will fall and the dark will rise when a good man goes to war.
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #572 on: November 06, 2011, 03:45:38 pm » |
|
Az mindegy, hogy az idézet mit állít. Kicsivel később az illető... nos... azt hiszem nem kell ecsetelnem  Ha nem is állt senki oldalára (de tette), akkor is leverte az egyik oldalt, de kegyetlenül 
|
|
|
|
|
|
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
P.A.'li makto
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
Na'viyä hapxí oe lu mí uniltírantokx letawtute.
|
 |
« Reply #573 on: November 06, 2011, 03:50:14 pm » |
|
Az mindegy, hogy az idézet mit állít. Kicsivel később az illető... nos... azt hiszem nem kell ecsetelnem  Ha nem is állt senki oldalára (de tette), akkor is leverte az egyik oldalt, de kegyetlenül  Jó a párhuzam. (De a merőleges se rossz...) És Daryus bizonyítottan jó na'vi lenne. Megvan benne minden hozzá.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #574 on: November 06, 2011, 03:56:16 pm » |
|
Csak én nem tudtam, hogy kitől van az az idézet? :'(  (vagy te is baráti segítséget kértél?  )
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
P.A.'li makto
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #575 on: November 06, 2011, 03:59:30 pm » |
|
Csak én nem tudtam, hogy kitől van az az idézet? :'(  (vagy te is baráti segítséget kértél?  ) Foggggalmam nem volt... De a tipped után nem tartott soká "rájönni". 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #576 on: November 06, 2011, 04:04:36 pm » |
|
Csak én nem tudtam, hogy kitől van az az idézet? :'(  (vagy te is baráti segítséget kértél?  ) Foggggalmam nem volt... De a tipped után nem tartott soká "rájönni".  Hivatalos: A Google a na'vikkal van 
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
P.A.'li makto
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #577 on: November 06, 2011, 04:08:08 pm » |
|
Csak én nem tudtam, hogy kitől van az az idézet? :'(  (vagy te is baráti segítséget kértél?  ) Foggggalmam nem volt... De a tipped után nem tartott soká "rájönni".  Hivatalos: A Google a na'vikkal van  Nem véletlenül vette célba a gonosz RDA a google-fánkat... anno...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #579 on: November 09, 2011, 12:42:05 pm » |
|
Daryus te csak hablatyolsz itt össze vissza. Nem tudom miért esik olyan nehezedre oldalt választani.  Nyuszi vagy Daryus.  Ja... "nyuszi vagy, McDaryus"  Lu epikx 
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|
|
|
Daryus
|
 |
« Reply #581 on: November 10, 2011, 02:10:29 pm » |
|
bocs, hogy 2 napja nem vagyok gépközelbe x)
mire kéne válaszolnom?
|
|
|
|
|
|
Demons run when a good man goes to war. Night will fall and drown the sun when good man goes to war. Friendship dies and true love lies night will fall and the dark will rise when a good man goes to war.
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #582 on: November 10, 2011, 02:14:46 pm » |
|
mire kéne válaszolnom?
"Arra, hogy mi a világ, az élet, meg minden." (lehet, hogy nem pontos az idézet  )
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|
Daryus
|
 |
« Reply #583 on: November 10, 2011, 02:23:51 pm » |
|
mire kéne válaszolnom?
"Arra, hogy mi a világ, az élet, meg minden." (lehet, hogy nem pontos az idézet  ) 42
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hawnuyu atxen
Moderator
Palulukan Makto

Hungary
|
 |
« Reply #584 on: November 10, 2011, 02:41:20 pm » |
|
mire kéne válaszolnom?
"Arra, hogy mi a világ, az élet, meg minden." (lehet, hogy nem pontos az idézet  ) 42 Affe... de... nem, ez nem lehet... vagy... véglis, ez mindent megmagyarázna... "Einstein tévedett."! 
|
|
|
|
|
|
Nikre tsa'usìn!
|
|
|
|