Avatar folytatás(ok)

Started by Pay'itan, March 14, 2010, 01:36:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krapremp-ti

Tesó, remélem egészségügyileg rendben vagy, mert már máskor is írtad, hogy reméled megéled 2015-t.

Kargarosz

Bevallom őszintén komolyabb bajom nincs bár lesz egy Mandulaműtétem majd most a nyáron sajnos mindenképp ki kell venni mert állandóan be van gyulladva, de lehet még az orrmandulámat is kitudja.... Sajnos kis koromban nem vették ki mert a Doktornő nem látta még akkoriba értelmét most meg szívok csak vele. Az a baj egyre idősebb az ember annál rosszabb kivenni. Meg muszáj mert kb már vagy 5 hete elég rosszul vagyok miatta.

Bár haltak már meg mandulaműtétbe....itt már nem tudni biztosra semmit se főleg ebbe a mai lepra világba. Lényeg a lényeg az se biztos már, hogy holnap él az ember bármikor bármi történhet. Ezért is szoktam jóformán többször írni, hogy örülök, ha megélem a folytatásokat.


P.A.'li makto

Tök jóóóók! Köszi!  :)

facebook: soaia leNa`vi

Mademoiselle Ninat

Nous avons volé aux quatre vents, chez les cavaliers des plaines, chez les dompteurs d'ikrans de la Mer de l'Est.A l'appel de Toruk Makto, ils sont venus.

MAKE TSAHEYLU, NOT WAR

Krapremp-ti

Hehe jópofák  :)

Kargarosz tesó, nyugodj meg, semmi baj nem lesz, és évek múlva talán közösen IMAX-ben nézzük az Avatar folytatásokat. ;)
Legalább is titkon remélem, a fórum kis csapata együtt mozizik :)

Kargarosz

Hosszú még az út, de egyszer csak a végére érünk. Egy közös mozi tényleg jól esne mindenkinek úgy érzem.

Kargarosz


Krapremp-ti

Nagyon ráfeküdtek a víz alatti merülésekre. Cameron is merül, Landau is merül.
Avatar 2-ben a pandorai vízi világ valami elképesztő lesz, érzem  ;)

Kargarosz

Igen ennek én is nagyon örülök, de Cameron azért megnyugtatott még anno azzal a nyilatkozatával, hogy nem az egész film fog azért ott játszódni, és lesznek más bolygók, holdak na spec. én arra leszek kíváncsi mit hoznak össze.

Krapremp-ti

2015 karácsonya még oly távolinak tűnik...

Kargarosz

#1311
Érdekes valahogy úgy érzem a sok maszlag filmek mellett lehet nem is baj ez a hosszú szünet. Abba bele se gondolok, hogy most elvileg 2 filmet fog leforgatni, és rá 1 évre jön a 3. rész amit azért ne vegyünk biztosnak mivel Camerontól minden kitelik főleg, hogy maximalista az emberfia. Úgy érzem, ha elérkezünk a nagy naphoz filmtörténeti csodával fogjuk találni magunkat amiben nem csak a látvány lesz emlékezetes, hanem a történet, és a karakterek is.

Az első is működött, de gondolom úgy volt vele, hogy jobb lesz kicsit egyszerűbbre, könnyebbre formálni a filmet, hogy az emberek többségének elnyerje a tetszését. Na most ez nem kicsit bejött sőt Cameron anno azt brümmögte, ha 1 milliárd milka csoki felett teljesít a film akkor elkészíti a folytatásokat. Nem gyengén termelt a film 2,7 milliárd tábla csokit embertelenül nagy összeg ez, és ebbe még a DVD, és a BR eladás sincs benne. Tényleg belegondolni is döbbenetes a Titanicot hányszor visszahozták a mozikba, és még plusz a 3d-vel se sikerült annyit elérnie mint az Avatar. Mintha az emberek már ki lettek volna éhezve egy nagyszerű látványos, szórakoztató filmre ami igazán igényes.

Az idő telik mi pedig belevénülünk a várakozásba, de úgy érzem megfogja érni. Igaz hatalmas most a nyomás Cameronon sőt talán pályafutása legnehezebb időszakában van most jelenleg. A fél világ vár filmeket tőle ami azért nem kis feszültséget generálhat benne még akkor is, ha vérprofi, és tudja miről szól a rendezés.  A sok pozitív kritika ellenére azért akadt sok negatív is. A történetet Le pocahontasostak stb.....tény, és való nem eredeti a történetbe, de mégis ebben a köntösben így felvázolva mégis olyan mintha valami újat látna az ember főleg a Pandorai látvány megteremtése miatt. Biztos vagyok benne, hogy a sok negatív embernek is visszafog válaszolni, hogy jobb, ha csöndbe maradnak, és egyedibb, hangulatosabb, varázslatosabb lesz a történet.

Gyerekkorom óta imádom az embert tucatszor láttam filmjeit, és mai napig egyszerűen nem tudom megunni. Lehet, hogy nem ő csinálja a legeszesebb filmeket, vagy írhatnám úgy is, hogy nem a legintellektuálisabbakat, de hogy ő az aki a legjobban szórakoztat egy fél világot a filmjével abban biztos vagyok, hogy verhetetlen. Egyszerűen tudja mikor mit kell alkalmazni, hogy ne váljon unalmassá a filmje, mikor kell egy kis poén amin nevet az ember vagy egy kis dráma amin elgondolkodik vagy az eksönök amiben pedig a föld nevű bolygón ő a mester. A vérében van így született nem kérdés.

Így visszagondolva lehet jobb is, hogy többet várunk, hogy kapjunk egy felejthetetlen trilógiát amit majd érdemes lesz bármikor elővenni, és megmutatni a jövő nemzedékének, hogy igen emlékeztek még Jake, és Neytiri kalandjaira?

Lehet hosszú voltam bocsánat, de most jól esett egy kicsit jobban belegondolni a helyzetbe.

Krapremp-ti

Tesó, ezt nagyon szépen megfogalmaztad  :)
Add ki  magadból az érzést nyugodtan  ;D

Kargarosz

Ki adom testvér nem marad benne. ;D ;D

Viszont amíg nem jönnek a filmek addig nézünk mást. :)

Krapremp-ti

Na egy kis friss ropogós hírecske

Cameron egyszerre akarja leforgatni az Avatar 2-3-4-et.
Nem semmi..
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=91891


Még 3 Avatar film 6-7 éven belül , fincsi  ;D

Kargarosz

Mi a lekváros tekercses mindenit neki??? Most akkor 100%, hogy lesz 4. rész?

P.A.'li makto

Quote from: Kargarosz on June 26, 2012, 08:42:17 AM
Mi a lekváros tekercses mindenit neki??? Most akkor 100%, hogy lesz 4. rész?
Nga 'efu ohakx nìtxan srak, ma Kargarosz?

facebook: soaia leNa`vi

Kargarosz

Quote from: P.A.'li makto on June 26, 2012, 10:00:38 AM
Quote from: Kargarosz on June 26, 2012, 08:42:17 AM
Mi a lekváros tekercses mindenit neki??? Most akkor 100%, hogy lesz 4. rész?
Nga 'efu ohakx nìtxan srak, ma Kargarosz?

Őszintén megvallva nagyon várom már, hogy beinduljon a forgatás, és jöjjenek apró hírek. Ami igazán érdekes, hogy 4. rész eddig egyszer merült fel, de lehetséges, hogy az öreg mégis belefog. Remélhetőleg azért lesz 4. rész, hogy egy komplett remek történetet folytathasson.

P.A.'li makto

Vagy lehetne belőle teleregény, és akkor hetente láthatnánk folytatásoktat.

facebook: soaia leNa`vi

Krapremp-ti

Vajon lesz akkora Avatar láz a premier közeledtével, mint anno 2009-ben...remélem  :)
Bízok a remek marketing gépezetben, és a pesszimistákat is meggyőzik, akik csalódtak az első részben. Ismét be kell csábítani a mozikba millió embert. Nem lesz egyszerű feladat...

Most nem hogy láz nincs, a kihűlés veszélye fenyeget ;D :-\