Avatar folytatás(ok)

Started by Pay'itan, March 14, 2010, 01:36:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hawnuyu atxen

Quote from: P.A.'li makto on October 03, 2012, 02:37:03 PM
Odaadnám a felső szomszédom összes ujját, ha a 2. rész megjelenése előtt még teljesen kidolgoznák és kiadnák a kimaradt részeket! (A vadászat utáni bulit, az Uniltaront, a végén a halászó klántagokat...!)

Au, melyik felső szomszédot csonkítanád te meg ennyire? ;D
Másrészt hamár egyszer, akkor kétszer, ha szabad így mondanom... emberi (és/vagy na'vi) nyelven a finomfőzelékre való utálás közepette mondandóm lényege, hogy alapból kidolgozhatták volna rendesen ezeket, ha egyszer úgyis rápakolták a bővített kosárkára... valahogy igényesebb lett volna, ha néhányat a legfontosabb jelenetek közül nem hagynak ki (ld.: Uniltaron).


Quote from: Krapremp-ti on October 03, 2012, 02:11:35 PM
Quote from: Kargarosz on October 03, 2012, 03:11:32 AM
De várom már, hogy elinduljon a hírgyártás. Jaj de jó lesz Istenem.

Kitartást testvérem, egy év múlva ilyenkor remélhetőleg már szállingóznak a forgatásról a hírek!  :)

A WETA ilyenkor még szinte semmit nem csinál.
Először a concept művészek legyeskednek Cameron körül, és kitalálják közösen milyen lények, eszközök legyenek a folytatásokban. Ők meg szépen papírra vetik, vagy számítógépen megtervezik.
Aztán a previzuális cégek készítenek demo anyagokat, amin prezentálják a rendezőnek, milyen is lehetne az adott jelenet.

Erre én még mindig azt mondom, hogy egy jó része már most meg kéne legyen (legalábbis rengeteg dolgot megcsináltak már az 1. részhez, és ki tudja (JC-n kívül), hogy mennyi mindent csináltak még meg, amiket végül nem használtak fel benne).
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!

P.A.'li makto

OFF:
QuoteAu, melyik felső szomszédot csonkítanád te meg ennyire?
Azt, amelyiknek hiába hívtam fel a figyelmét a békés egymás mellett (alatt, felett) élés szabályaira, nem képes ahhoz tartani magát!!  >:(

facebook: soaia leNa`vi

Hawnuyu atxen

Quote from: P.A.'li makto on October 08, 2012, 01:09:17 AM
OFF:
QuoteAu, melyik felső szomszédot csonkítanád te meg ennyire?
Azt, amelyiknek hiába hívtam fel a figyelmét a békés egymás mellett (alatt, felett) élés szabályaira, nem képes ahhoz tartani magát!!  >:(

Hmmm.... nincs több kérdésem... ismerem az érzést :-\
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!


Krapremp-ti

Belegondolni is félelmetes, hogy 2015 nyarán érkezhet csak az első teaser az Avatar 2-ből...

Avatarnak 2009 augusztusában érkezett. Egy fórumnyi ember várta egy másik weboldalon...durva volt..

Kargarosz

#1385
Az még hangyán én még arra is emlékszem mikor az egyik weboldal az apple vagy mi a szösz amin várták az Avatar teasert szó szerint lefagyott gondolom pár millió milka csoki ember akarta megskubizni csak, hát az oldal nem bírta el a megterhelést. Tisztán emlékszem mivel én se tudtam akkor megnézni várnom kellett vagy 15 percet mondom hátha jó lesz, de utána már több helyre is felpakolták, és ment a bugi. Kegyetlenül várták az emberek eszméletlen, hogy videó anyag még nem volt róla csak képek meg hasonlók. Cameron az Cameron, ha ő filmet rendez nem győzöm leírni a fél világ megmozdul.

Lehet őt utálni ezért meg azért főleg ugye most az Avatar fikázása nagy divat, de erre a majomdivatemberek rácsesztek mivel nem gyengén teljesített a film még mindig ott csücsül a legfelső lécen az öreg Avatarja arról nem beszélve, hogy alatta meg a Titanicja. Félelmetes egy fazon ez az ember hálát adok a Jó Istennek, hogy az ő korszakába születtem. Mondom lehet utálni mert miért ne lehetne. Ja arról nem nem is beszélve, hogy a Fészen meg 34 millióan kedvelik kicsit nem gyenge kérem alázatosan....
Viszont egy biztos, ha ő nem lenne szegényebb lenne a filmvilág az biztos.

P.A.'li makto

Istenem, mit is csináljak, mihez kezdjek, amíg az Avatar következő része ki nem jön a moziba?!?!?!   :'(  Hát semmi élet nincs a két rész között?!?!?!   :'(  Jajj, mi lesz velem még 3 évig?!?!?!   :'( ....
De várjunk csak! Mit beszélek itt?!  :-X Ki mondta, hogy nincs élet az Avatar és az Avatar2 között?
Idesss, mit kaptam szülinapomra Kiftől!
;D

facebook: soaia leNa`vi

Krapremp-ti

Boldog Szülinapot Pam!  8)

Huh, ezt a könyvet nem ismerem, mi érdekeset tartalmaz?  :)

Kargarosz

Hm...engem is igazán érdekelne, hogy ez egy új könyv? Vagy valami más ? Mert ezt még nem pislogtam.

P.A.'li makto

Idei könyv (májusban jelent meg); a Film mögött álló tudományos igazságokat ecseteli. Kif Külföldiából hozatta nekem...  :D

facebook: soaia leNa`vi

Krapremp-ti

Huha, ezt majd muszáj lesz nekem is beszerezni...

Szegény Kargarosz tesó meg már az Avatar Bibliáját várja. ::)

Kargarosz

No fene pár képet azért linkelhetnél nékem meg a többieknek is. :)

Krampesz testvér nekem már mind1 csak legyen valami. Én már rajzfilmet is néznék vagy játszanék egy új Avatar játékkal csak lenne már valami.

Krapremp-ti

Tesó, hidd el 3-4 év múlva Avatar csömörünk lesz, annyi jóságot ránkúszít majd Cameron mester.  :)

Kargarosz

Mondatod legyen igaz testvérem, de legyen így! ;)

2012.10.21.-én hangzott el ez majd visszatérünk rá testvér, hogy igazad volt e. :)

De tényleg nem kérnék én sokat, de valószínű azért nem akar össze vissza dobálózni mivel inkább a folytatásokra gyúr, és utána fog aprítani legalábbis remélhetőleg.

Krapremp-ti

Huh micsoda nosztalgia. Én ezekre a pillanatokra emlékszem, anno figyelemmel követtem eléggé alaposan a film alakulását...Az első forgatási képek az Empire magainból 2009 áprilisában....
http://marketsaw.blogspot.hu/2009/04/james-camerons-avatar-set-photo-scans.html

2009 májusban minden Cameron fan elalélt..Az első kiszivárgott kémfotó az egyik haditechnikáról, méghozzá az AMP Suitról..
http://marketsaw.blogspot.hu/2009/05/exclusive-first-look-avatar-heavy.html

Ezekben az ínséges időkben minden kis falatnak nagyon örültünk...

De szép is lesz ehhez hasonlóakat átélni 2015-ben...Ahogy jönnek az első filmes újságból a semitmondó - de mégis nekünk annál érdekesebb - forgatási képek.
Majd kémfotók a forgatásról...Az első teaser kép. És így tovább.. :)

Kargarosz

#1395
Ami igazán érdekes, és Krampesz testvér nem fogod elhinni, de nekem annyira nem tetszett az első videó anyag mivel nem vagyok oda ezért a színes szagos világért tisztára a Wow játékra emlékeztetett, és azt se nagyon csipázom persze tudtam ez egy Cameron mozi, ha mást nem, de ezt kutya kötelességem megnézni a moziban. Mikor betértem a moziba hatalmas elvárásokat állítottam fel mivel jó rég óta az öreg nem rendezett, és bevallom kicsit tartottam, hogy nem e kopott a sensej az idők folyamán. Elsőnek mikor láttam 2d-be a plázába elég kényelmetlen helyen ültem ráadásul olyan közel kaptam csak jegyet, hogy élvezhetetlen volt az egész jó persze így is tetszett, de valahogy nem varázsolt el az egész. Na akkor mondta másik haver, hogy ő még nem látta menjünk már el mondom oké legalább én is meglátom mennyire tudo ka hatása alá kerülni, és mennire varázsol el. Szerencsére középen kaptunk jegyet így sokkalta joban éreztem magam a film alatt, és mondhatni 2. nézésre szerettem bele igazán a filmbe hozzáteszem ez is 2d-volt még, de hát úgy is valami eszméletlen varázslatos az egész a 3d az rá a desszert. A mester egyszerűen elvarázsolt a világával mind állat, növény, fegyverek, technika szempontjából.

Kifejezni se tudom magam mennyire várom a 2. részt olyan beteges Cameron fan mint én aki szinte már vagy tucatszor látta filmjeit, és nézek vissza jeleneteket. Soha nem felejtem el a T2-ő végét már vagy megnéztem több milliószor arról nem is beszélve, hogy az Avatart vagy 2 hónapon keresztül este beraktam a lejátszómba, és szó szerint azzal aludtam el. Alien 2 -ről fölösleges beszélni rongyosra néztem a kazettát ezek egyszerűen megkerülhetetlen alkotások fölösleges belekötni mert nem lehet annyira ott vannak a szeren.

Úgyhogy, ha lehet, és tudsz minden kis apró morzsát írjál ide,  mert itt aztán mindenki elfogja olvasni aki ide jár én meg főleg. :)
Elnézést, ha hosszú lett. ;)

Krapremp-ti

Nem semmi, ezt tényleg nem gondoltam volna hehe  :)

Akkor az Avatar 2-nél minden kis morzsának már örülni fogsz, és Pam is most már az alapoktól követheti a film alakulását, nem csak úgy, mint az Avatar esetében, hogy a moziban látott róla egy remek posztert  ;)

Tehát páran itt most már, mint hatalmas rajongó, követheti a második és harmadik részt, ez új elvárásokat és új élményeket takar.

P.A.'li makto

Na, jó, emberek, ki érzi úgy, hogy kéne csinálnunk egy ilyet az Avatarból?

Star Wars Uncut: Director's Cut

facebook: soaia leNa`vi

Kifkeyä Nari

Quote from: P.A.'li makto on October 24, 2012, 02:58:52 PM
Na, jó, emberek, ki érzi úgy, hogy kéne csinálnunk egy ilyet az Avatarból?

Star Wars Uncut: Director's Cut
ÉN   8)

Mademoiselle Ninat

Már régóta meg akartam kérdezni, de eddig mindig elfeljtettem: ti akkor is szeretnétek ezt a filmet ha a dél-amerikai dzsungelben forgatták volna testfestett emberekkel?
Nous avons volé aux quatre vents, chez les cavaliers des plaines, chez les dompteurs d'ikrans de la Mer de l'Est.A l'appel de Toruk Makto, ils sont venus.

MAKE TSAHEYLU, NOT WAR