Avatar folytatás(ok)

Started by Pay'itan, March 14, 2010, 01:36:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Kargarosz

Nagyon jó kérdés: Én biztos mert Cameron mester még abból is a legjobbat hozta volna ki.

Krapremp-ti

Számomra akkor lett volna csalódás, ha az egész film full CGI animáció.
Nagyon kellettek bele az élőszereplős részek, az emberi bázis hangulata és technika.

Vagy a dzsungel mélyén elrejtett kis kutató konténer belseje..ahol Grace kutatott.

Kargarosz

A folytatásba nem lesznek elfelejtve az emberi karakterek se biztos vagyok benne.

Krapremp-ti

Dr Max Patel ottmaradt Pandorán és nincs avatarja tudtommal, tehát ő mint fix emberi karakter ott lesz a fontosabbak közül.

Kargarosz

Igaz, de nem csak neki van még emberi teste,hanem Normnak is. Ráadásul neki az Avatarja megfeneklett szóval, ha ők feltűnnek akkor nem kék makiként fognak rohangálni.

Viszont annak idején volt szó Trudy esetleges visszatéréséről mivel ugye lehet, hogy katapultált csak ezt mi nem láttuk...mondjuk Grace már meglett erősítve, hogy biztos visszatér, de Trudyról még semmi hír.

Krapremp-ti

#1405
Már minden filmes oldalon lehet olvasni, hogy a Disney megvette a Lucasfilmet, és 2015-től érkeznek az új Star Wars filmek.

Tehát az Episode 7 2015-ben érkezik. Akkor, amikor az Avatar 2 is mozikba kerül (a tervek szerint)  :o

Na ez nagyon durva...Star Wars és Avatar egy évben. És ott lesz az Avengers 2, meg a készülő Igazság Ligája film, melyben Batman és Superman osztja az észt.

Akkora filmóriások érkeznek abban az évben, hogy attól tartok sajnos az Avatar 2 nagyon az árnyékban lesz.
A jól bejáratott frencsájzokkal nem tud versenyre kelni. A nép jobban fogja várni a Star Wars EP7-et.

Mit szólsz Karesz tesó, Cameron tud ilyen filmek mellett majd versenyezni a nézők kegyeiért?  ???

Jah és de szép is lenne, ha James Cameron rendezne egy új Star Wars filmet...  ;D

Kargarosz

#1406
Azért én azt a Star Wars 7-et 2015-ös dátummal még nem venném olyan 100% biztosnak. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy nem fogják kiadni még akkora, de majd kiderül. Viszont a Disney nem biztos, hogy olyan legendás Sw-ét fog összeütni mondjuk attól függ ki fogja rendezni. Cameron az Cameron hiába lesz itt Star Wars meg Avangers meg mittudomén mi, ha valaki letud pipiálni mindenkit az ő.

Valahogy nem tartok most ettől Star Warrs az Star Wars meg kell hagyni, de ezen már felnőtt egy generáció valahol véget is kéne már érnie nem is értem minek belőle még több rész jó volt az úgy a 6 rész kerek az egész....de mind1 ez az én véleményem.

Az Avatar pedig egy új varázslat nem hiszem, hogy az embereknek nem lesz annyi pénzük, hogy még elmenjenek egy Cameron mozira. Ráadásul szerintem a nép inkább várja a kék történetet, hogyan bővül mivel ez egy újdonság.

Persze lehet nem lesz igazam, de valahogy nem tudom elhinni, hogy egy Cameron mozit elfelejtsen a nép. Arról nem beszélve, hogy a reklámozásokban, Cameron őstehetség még azt is becsalja aki utálja a mozit.

Meglátjuk mi lesz én ettől nem tartok. Az egyik legszomorúbb lennék,  ha ez a mese feledésbe merülne a nép előtt.

Krapremp-ti

Számomra mennyei boldogság lesz egy évben Star Warst és Avatart nézni a moziba, szóval én várom 2015-t :)

Hawnuyu atxen

MI?? Új Star Wars?
Nem azért, a Gyűrűk Ura mellett a nagy kedvencem volt mindig is, de...
Nem tartom teljesen jó ötletnek... ha elrontják, azzal egy mára már legendás filmsorozatot szúrnak el, ami már lincselésre ad okot (nálaméknál, legalábbis)... ha meg jó... akkor sem lesz meg az a varázs.

Mintha egy Heri Potter 8-at csinálnának (na, mondjuk könyvben, a film felejtősnek is gyenge [összesítve]): lehet, hogy jó, de a sokadik bőr után már csak fáj, amikor lenyúzzák megint...
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!

Kifkeyä Nari

Nem értem ezt a megrökönyödést a Star Wars-szal kapcsolatban. 1000 éve tudjuk, hogy a történet 9 részből áll.
Először a 4-5-6 volt megcsinálva, majd pár éve elkészült a 1-2-3. rész is.

Tök logikus, hogy előbb utóbb elkészülhet a 7-8-9. rész is.

Krapremp-ti

Egyértek  Kifli kollégával.

Ha a Star Wars nyáron érkezik, akkor szerintem tuti lesz előtte egy Avatar teaser trailer.  Legalábbis marketing szempontból kell ennél ideálisabb közönség, ami előtt ismertetjük az új részt?
Remek lesz érzem  ;D

Hawnuyu atxen

Quote from: Kifkeyä Nari on November 02, 2012, 06:19:51 AM
Nem értem ezt a megrökönyödést a Star Wars-szal kapcsolatban. 1000 éve tudjuk, hogy a történet 9 részből áll.
Először a 4-5-6 volt megcsinálva, majd pár éve elkészült a 1-2-3. rész is.

Tök logikus, hogy előbb utóbb elkészülhet a 7-8-9. rész is.

Oké, adjatok nekem 1-2 percet, hogy levakarjam a hátsó felemről a tojáshéjat... én ugyanis nem hallottam a maradék 3 részről :P
Azt tudom, hogy évezredes mélységben van történet mindkét irányban (de hátra legalábbis biztosan, részleteket ld.: Wookieepedia), de további három filmről nem hallottam.

Link Hö... kavarnak itt mindemerre, és még ők se tudják, hogy mit.
Lucas kifejezetten az én véleményemet mondja ki:
QuoteThe whole story has six episodes.... If I ever went beyond that, it would be something that was made up.

Félreértés ne essék, olyan vagyok, mint a Simpsons-ban a képregényes emberke, aki, miután végigszenvedett egy új "SW" részt (ami mintha egy sima politikai közvetítés lett volna), kijelentette, hogy ez volt az eddigi legrosszabb rész, és éppen ezért csak 5-ször fogja megnézni... aznap.
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!

Kifkeyä Nari

Elnézést ha tévedek, mert nem vagyok annyira a SW-ban otthon, de annak idején nekem azt magyarázták, és talán TV-ban is azt hallottam, hogy 9 rész van, és hogy annak idején azért a középső 3 készült el, mert az a legmozgalmasabb.

De lehet akkor tévedek?

Kargarosz

Na akkor most jövök én: Én meg úgy hallottam, hogy nem is 9 rész van, hanem 12 mondjuk amennyi cumó kijött már ebből az Univerzumból nem 12, hanem végtelen részt lehetne kovácsolni szóval semmin se kell meglepődni.

Én, hogy őszinte legyek még nem kéne ilyen elhamarkodottan megteremteni azt a 3 részt. Bőven lehetne várni még, és csiszolni mert sikeresnek sikeres lesz, de lehet kissé lerombolják az SW szobrot bár már az első 3 rész se hozta a régi igazi finom hangulatot.

De van egy olyan érzésem, hogy nem 15-lesz ebből.

Kargarosz

Tegyük fel, hogy tényleg 2015-re jön a film, és az Avatar 2  is. Na akkor aztán tényleg eldől, hogy az emberek mennyire szeretik e világot. Mivel két olyan nagy kaliberű film fog abban az évben startolni ami nem mindennapi.

A Star Wars ami generációról generációra szállt felejthetetlen eposzi mese, és ott lesz az Avatar ami egy feltörekvő mese az új nemzedékének.


Kíváncsi lettem volna Cameron fejére mikor ezt a hírt meghallotta bár ő maximum megrendítette volna a vállát. Sőt lehet még örül is neki mivel még nagyobb kihívás elé került. Nem csak egy jó folytatást kell összetákolnia, hanem még az ős Star Warsi eposzi mesével is szembe kell szállni.

Na kérem most aztán az öreg megkapta.

De mondom, ha valaki a nézőket még így is megtudja az győzni az csak egy ember lehet, és most a jelenben ez ő. Ha ő nem akkor senki...

Kifkeyä Nari

Azért ne felejtsük el a stúdiót is mint elem.
Pl. A SW 2015 nyarán jönne, az Avatar meg mondjuk megint decemberben, akkor nem fog decemberben kijönni.
A stúdiók nem szeretik annyira a bizonytalan versenyt, inkább 2 hónapot tolnak rajta, hogy pl. jobbak legyenek az éves statisztikák, jobb esély az támogatott film Oskárjára, stb...
Ez a puszta üzleti része...
(vagyis én ezt tenném...)

Kargarosz

Pont ezért is írtam feljebb, hogy valamelyik film úgy is csúszni fog két olyan nagy kaliber ez, hogy mindenképp várni kell a másik után. Csak az a kérdés melyik fog csúszni.

Krapremp-ti

Kargarosz jól érzem, téged kicsit zavar, hogy jön az új Star Wars?
Amiatt, hogy a űr fanatasyra fogékony nézőket eltereli az Avatartól?
Lesz konkurenciája Cameron univerzumának?
Nem az Avatar 2 lesz 100%-osan olyan film a közeljövőben, ami e stílus rajongóit maximálisan kielégíti?

Hawnuyu atxen

Valljuk be: az már önmagában megérne egy filmet, hogy a Star Wars és az Avatar közül melyiket eszi jobban a nép ;D
Meg az Oszkár sem lenne olyan unalmas, az tuti.

Viszont, amit Kif mondott, az szent igaz, ha van bennük bármi, ami idegsejtekként információfeldolgozásra alkalmas, akkor nem ütköztetnek két ilyen kaliberű filmet.

Ami meg a Krapremp-ti által felvetett versenyt illeti, be kell vallanom, szerény véleményem szerint az emberek vagy elmennének mindkettőre (ebből adódóan nem lennének olyan sokan olyan fanatikusok, mint az egyik forumtagunk, aki a 200. után nem értem, hogy hogy nem unt bele az Avatar-nézésbe ;D), viszont ugye válság, és a többi, ha pedig választani kell a kettő közül, nem vagyok benne biztos, hogy az Avatar nyerne jegyeladásban.
Egyrészt túl sok SW fan van ahhoz, másrészt A SW-ról beszélünk... hacsak az első nézői vélemények és kritikák nem húzzák le a kétéltű ülésre szolgáló testrésze alá (aminek során a Disney valószínűleg örökre hitelét veszítené), akkor az SW nyerne. A régi rajongók átadták a film iránti szeretetüket az újabb generációknak, aki meg azt mondja, hogy a látványvilág nem olyan erős benne... azt csak és kizárólag, ellenben mélyen sajnálni tudom.
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!

Kargarosz

Quote from: Krapremp-ti on November 03, 2012, 06:22:15 AM
Kargarosz jól érzem, téged kicsit zavar, hogy jön az új Star Wars?
Amiatt, hogy a űr fanatasyra fogékony nézőket eltereli az Avatartól?
Lesz konkurenciája Cameron univerzumának?
Nem az Avatar 2 lesz 100%-osan olyan film a közeljövőben, ami e stílus rajongóit maximálisan kielégíti?


Na, hát akkor hadd válaszoljak neked számozással:

1. Bevallom mikor elsőnek meghallottam nem voltam oly vidám, de nem csak az Avatar miatt, hanem úgy gondoltam, hogy a Star Warssal már lezárult egy korszak. Nem azt mondom, hogy a nép elfelejtette mert az SW-ét nem lehet sőt biztos voltam benne, hogy majd még egyszer valamilyen formába lesz több rész, eszem ágába nem gondoltam volna, hogy még most azt gondoltam még legalább több év mire ez elsül.

2. Cameron az Cameron. Ha ő egy darab fáról rendez valamit akkor is elmennének az emberek. Van egy kis párhuzam, ha jobban belemerülünk a témába. Van egy Cameron nevű fazon akit a fél világ ismer, és  tudják nagyon jól, ha betévednek a moziba akkor valami csodát látnak. Na és ott egy SW aminek a világa olyan szerteágazó, hogy már szinte követni se lehet az eseményeket annyi minden van benne. Mondhatni egy feltörekvő mese szállna szembe egy Veterán mesével nem semmi dolog lenne. Mondhatni egy konkrét Univerzum szállna szembe 1 emberrel. ;D ;D Mekkora flass már.
Viszont Kifnek abból igazat adok, hogy 2 ilyen nagy kaliberű menüt leszállítani a lakók elé elég nagy ütés. Így valószínű valamelyik csúszni fog már csak a bevételek miatt.

3. Cameron alkotott egy remek Holdvilágot most az a kérdés, hogy továbbiakban mit tálal fel a nézőnek. Rettentően megörültem mikor kimondta, hogy lesznek még más bolygók is amiket megismerhetünk. Ja és aminek még jobban örültem, hogy Zsék,és Neytiri kalandjai valószínű a 3. részben már nem Pandoran fog zajlani. Kíváncsi vagyok mi akar bővíteni az öreg ez valami elképesztő izgalmas lesz ahogy majd érkezik a film, és mi meg kapjuk a morzsát csak mondom éljem meg Istenem! Ámen!

4. Azt, hogy ki mit vagy ki kit elégít ki az részletkérdés. ;D ;D Mikor megláttam a fészbukon azt a 34 millió embert azon azért elképedtem. Kíváncsiságból megnéztem az űreposz mesét mennyien jelölték be tán 8 vagy 9 millió. Persze ez nem azt jelenti, hogy az SW-ét nem ismerné a nép, na de kérem ezek szerint az Avatart elég keményen megkedvelték egyszerű, de nagyszerű világával, és látványával. Nekem ebből az jön le, hogy az emberek szeretik, és imádják a filmet. Jó persze Fórumok tömkelege ami Avataros nincsen hiszen le ment 1 film pár könyv kiadva meg 1 játék, de remélhetőleg ami késik nem múlik, és több tucat finom dolog jut majd a szemünk elé.

Esetleg van még kérdés?  :)