Avatar folytatás(ok)

Started by Pay'itan, March 14, 2010, 01:36:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krapremp-ti

Az ilyen kommentek csak szaporodni fognak, ahogy közeleg a premier.. sajnos
Rengeteg az irigykedő, és ezek majd jól szétszedik a folytatásokat úgyis.

Kargarosz

http://cinestar.hu/cikk/avatar-2-elnek-meg-azok-a-navik

Na ezeket a véleményeket olvasd el az Orem felhasználó már linkelgeti,hogy Cameron miből is vette ezt azt....

http://www.scifi.darkroastedblend.com/2010/01/10-possible-sources-of-avatar-in.html
http://io9.com/5460954/the-complete-list-of-sources-avatars-accused-of-ripping-off

Amúgy az Atee007 felhasználó írja jól, hogy amit kitalált Cameron vagy megálmodott azt már más megírhatta könyvben hasonló formában.  Most összegyűjtöttek totál régi regényeket amikből oké tényleg vannak hasonlóságok,de oly fölösleges ezen agyalni addig amíg nem olyan regényt találnak amiben totál minden megegyezik addig kár ezen rágódni, de Pocahontas Trollok ezt imádják.

Kargarosz

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/read-james-camerons-sworn-declaration-avatar-399979

Itt azért 45 oldalba vagy mennyibe le van írva,hogy alkotta meg az öreg az Avatart. Ezt kéne majd még egyszer lefordítani bakker.

Amúgy ennyi erőből a Matrixot is vették  Ghost animéből meg még sorolhatnánk a dolgokat.CSak most ugye az Avatar sikeres és ahol tudunk keresztepukizunk neki.

Krapremp-ti

Az Avatar 2-3 alatt remélem már nem lesz téma, mit honnan lopott.

Kargarosz

#1504
Addig fölösleges ezen rágódni amíg nem találnak olyan könyvet vagy képregényt aminek az a címe, hogy Avatar, és ugyanúgy Kék Na'vik mozognak egy Pandora bolygón.

Ha valaki talál ilyet ami pont megegyezik minden ami a filmben volt akkor tényleg lehet szó szoros értelembe lopásról beszélni. De ilyet nem fognak találni mivel nincs. Cameronra régi regények hatással voltak azért persze,hogy valami maradt meg az ő fantáziájába, és még ő is hozzáadott valamit. Az Avatar amúgy olyan mint egy finom lecsó van benne minden, de a végeredmény számít, és az nagyon finom.  :)

Érezhető, hogy azért sok mindenből vett az öreg régi indiános kultúrából akkor a dinók világából is kreált át lényeket van itt sok minden, és pont ettől jó ettől varázslatos az egész mert minden van benne ami egy szórakoztató igényes mozihoz kell. Lehet össze van kutyulva sok mindenből, de olyan az összkép mintha egy teljesen kitalált újvilág lenne, és csak ez számít a végeredmény.

Arról nem beszélve, hogy hozzam fel a Harry Pottert abból is hoztak már föl regényt régről, hogy micsoda hasonlóságok vannak.  ;D ;D Azt hiszem ráadásul magyar a könyv, és tényleg fellelhető azonos dolgok mint a Potterbe. Semmi se új már mindent kitaláltak valamilyen formában.

Krapremp-ti

Ami még fura nekem, hogy a HBO-n kívül egyik tv se adta le még az Avatart. M1 lenne az igazi, mert ott nincs reklám, de azért érdekes, hogy a nagyobb kereskedelmi tv-ken még nem futott a film tudtommal..

Avatar 2-3-nál én nyugodt vagyok. Cameron jelenleg Pandorán érzi magát, és lassan életre kelnek a karakterei. Innen már gyerekjáték megírnia a forgatókönyveket.  :P

Kargarosz

Én egy valamit szeretnék igaz annak idején nyilatkozta,de mostanság elég kevésszer merül fel az új holdak,bolygók megismerése remélem, ha a 2.rész Pandoran játszódik az még oké, de azért a 3.dik ha lehet már ne ott legyen bár szerintem az öreg is tudja az már kissé unalmas lenne meg kell a változatosság. Mondjuk volt erről szó, hogy megismerhetünk más bolygókat meg holdakat, de remélem is így lesz mert akkor bővülne igazán az Univerzum azért egy föld meg egy hold még kevés egy igazán nagy Univerzumra, de Cameron ekkora ziccert nem hiszem,hogy kifog dobni az ablakon legalábbis remélem.

Kargarosz


Krapremp-ti

Itt van a marketsawos exkluzív infó az Avatar 2-3ról
http://marketsaw.blogspot.hu/2013/03/exclusive-avatar-2-and-3-update-from.html#.UUh0gzckSSo
Belső megbízható forrás ezeket a morzsákat csepegtette!

"Jim valószínűleg meg fogja ölni magát, és most nem viccelek. Ez lesz az ambiciózus filmkészítés újabb lépcsőfoka. Az ugrás akkora lesz, mint a Terminator 2 volt a Terminator első részéhez képest.

A legfontosabb, amit tudnod kell...az a víz. Rengeteg víz. Sok-sok dolog a vízben. Az egyik legfontosabb elem, de koránt sem az egyetlen. Azok, akik szerették az első rész világát, szintén lenyűgözőnek fogják találni, amit még nem láttak a világból. A monumentális jelzőt nem lehet elégszer fokozni. Az Avatar csak egy bevezető szeletke volt az ötletek megvalósítása terén, ahogyan a világot feltárták és magyarázták. De sok minden még nincs felfedve. Nem minden pontja lesz az univerzumban olyan szép és festői, mint az első részben. És a kulcsszó itt most az univerzumon van.

James Cameron egy zseni. Egyszerűen nincs más szó rá, ahogy jellemezni tudnám.

Itt az idő, hogy elkezdj izgatottá válni, mert elmondom neked, hogy ő vissza fog térni. És ismét beírja magát a történelemkönyvekbe."


Nos, ennyi... hogy tetszik Kargarosz tesó? Izgatott vagy e?  :)

Kargarosz

A víz fontosságát már rebesgették ugye,de annak idején azt írták kb.annyira lesz fontos mint a Lebegő hegyek,de ezek szerint akkor nagyobb szerepet fog kapni.

''Az Avatar csak egy bevezető szeletke volt az ötletek megvalósítása terén, ahogyan a világot feltárták és magyarázták. De sok minden még nincs felfedve. Nem minden pontja lesz az univerzumban olyan szép és festői, mint az első részben. És a kulcsszó itt most az univerzumon van.''

Na ez a mondat ami nyugodalomra ad okot akkor az öreg tényleg nagyban gondolkodik.  :)  Nem minden pontja lesz olyan szép, és festői az Univerzumban mint az első résznek. Új lények, új ajok behozatala már bolygókról,holdakról. Kíváncsi leszek,hogy az RDA tényleg összefog e fogni a Na'vikkal a nagyobb erő érdekébe.Hát tűkön ülök bakker. Mi lesz itt a továbbiakban Cameron, ha visszatér ezt az embert a föld nevű bolygó nem fogja egy életre elfelejteni az biztos.Bár már most se....


Krapremp-ti

Már vágom a centit Kargarosz!
Ha Cameron visszatér a két Avatar filmmel, a világ már nem lesz ugyanolyan, mint előtte..
Érettségin a diákok külön tételből készülnek a Mesterből.

A pápa a húsvéti áldást Cameron nevével fogja majd kezdeni.
Az újévi köszöntőben az elnök először Cameronnak fog boldog új esztendőt kívánni.
Karácsonykor az ajándékot nem a Mikulás, hanem Cameron papa hozza  majd.

Szóval igen.. át kell értékelni a dolgokat rendesen majd..
Mi lesz itt, mi lesz itt.. jesszusom..  :o :o

Kargarosz

Találj még valamit Krampesz,hadd ne aludjak ma.  ;D ;D

Kargarosz

Az zavar még egy kicsit engem,hogy 2-en beszélgetünk  pedig most lenne miről többen diskurálni...jó persze nem sok hírmorzsa, de több mint a semmi.

Hol vannak a kék maki Na'vik?  ;D ;D

Krapremp-ti

#1513
Mert csak mi vagyunk itt két mitugrász holdkóros, akiket a nővéreknek úgy kell lefognia, habzó szájjal várjuk az Avatar folytatásokat  ;D ;D

A na'vi kollégák meg csak sóhajtoznak, hogy ezt a két embert kik kéne vinni a rétre, hogy szaladgáljanak egy kicsit és lepkékre vadásszanak.
Ugye Pam?  :P :P

Kargarosz

Ők úgy élik ki magukat, hogy beöltöznek kék makinak mi meg a hírmorzsákkal szubjektív ez mindenkinek. ;D ;D

P.A.'li makto

Na, ha már meg lettem szólítva!  :)
Higgyétek el, én is (mi is) úgy várom (várjuk) a folytatást, mint ti! De ahogy nem tudtam elképzelni, miről szól és milyen az első rész, éppúgy nem tudom elképzelni a másodikat sem. Csalódnék Cameronban, ha el tudnám képzelni, és aztán az elképzeléseimnek megfelelő lenne a folytatás. Biztos vagyok benne, hogy meg fog tudni lepni. Úgy vagyok vele: nem is találgatok, nem képzelgek, hanem hagyom, hogy meglepjen majd. Tudom, hogy így lesz. Tudom, hogy ugyanúgy tátva marad majd a szám, mint az első résznél. Nem baj, ha ti másképp álltok hozzá, és találgattok, de én nem fogok. Várok...
Való igaz, hogy az életem így is tele az Avatar-ral, nem unatkozom egy percig sem.
Az idén még nem volt rajtam a kék cucc, mégis nyakig ülök a na'viságban! Hogy mi lesz a 2. rész után? Nem tudom. Új korszak? Talán. Majd meglátjuk. Én annak is örülnék, ha megint járnánk klántalikra, amikor is a mozizás a fő program. Annál jobb ürügy nem is kell, hogy összejöjjünk. Megint beülhetnénk 4-szer, 5-ször az IMAX-be együtt. Mint régen... Ezért is várom már.

facebook: soaia leNa`vi

Krapremp-ti

Majd ha jönnek az előzetesek, és a képek , akkor összegyűl a klán, és együtt táncolnak boldogságukban  :P

Premier még nagyon messzinek tűnik, addig szerencsére még sok más hasznos dolgot tehetünk magunkért és környezetünkért.  :)

Krapremp-ti

Kargarosz: a folytatásokban szívesen látnál még itt jeleneteket ?

Ez is jó kép

Kargarosz

Látni? Merem remélni, hogy lesz valamennyi jelenet a Földről. Az első részben pont az a bevezető hiányzott a mozis verzióból nem azt mondom, hogy az rosszul kezdődött mert nem, csak ez a különbség a Föld, és Pandora között átláthatóbb volt.

Parker karakterére leszek kíváncsi mivel nekem ő a kedvenc az 1-ből Cameron mester továbbiakba mit fog vele kezdeni. Biztos vagyok benne, hogy marad továbbiakba az RDA-vezetője, és visszafognak térni a holdra, de hogy segítsenek a Na'viknak na arra leszek kíváncsi,hogyan fog alakulni a molekula.

Kargarosz

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/read-james-camerons-sworn-declaration-avatar-399979


NA Krampesz tesó egyszer majd ezt anyagot kéne lefordítani...Cameron mester hogyan is szülte meg a meséjét.