Avatar folytatás(ok)

Started by Pay'itan, March 14, 2010, 01:36:38 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kargarosz


Krapremp-ti

Mondjuk szerintem ha 2014 tavaszán két filmet is el akar kezdeni forgatni, az jó 8-9 hónapig tart majd...
Na és utána csak egy év utómunka 2015 végéig?
Mikor az Avatarnak is kellett jó két év, és Cameron szíve szerint még csiszolt volna az effekteken meg miegymás?
Áhh..2016 és 2017-es premier dátumokat én reálisabbnak tartom..  :o

Kargarosz

Nem tudom meddig húzza,de abban biztos vagyok akkor fogja kiadni a filmet mikor magába elhatározta, hogy igen gyerekek ezért dolgoztunk, hogy ezt megvalósítsuk. Lehet több évig fog ez még tartani sőt lehet még tovább elhúzódik passz.

Ő addig megy amíg el nem éri amit akar. Ahogy annak idején a Cameronos videóban is benne mikor mesél gyerekkoráról a szájöns fiksönről mekkora hatással voltak rá órákon nem tanult inkább tervezgetett, rajzolgatott hihetetlen fantázia leleményesség van az öregbe gyerekkora óta.

Azért imádják sokan meg azért mennek el az ő filmjeire mivel azonosulni tud a nézővel. Érzi mikor mit kell adagolnia, hogy a figyelem ne lankadjon le. Tud karaktereket teremteni olyanokat amik szinte élnek a filmbe, és drámát köréjük alapozni reális alapokra helyezve az egészet. Nem teremt katyvasz szereplőket. Az akciót meg nála jobban senki nem csinálja mondjon bárki bármit. A vérébe van az embernek olyan művel le olyan elképzelései vannak, hogy az irigyelni lehetne.

Belelát a nézők agyába mert tudja mire vágynak tudja mit akarnak látni magyarán ő a szórakoztatás mestere. Annak idején is nyilatkozta, hogy az elsődleges cél a szórakozás.
Csak ugye ő minőségit ad ki a kezei közül, és ez a nem mind1.

Kargarosz

http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/05/07/2014-re_tolodott_az_avatar_2-3_forgatasa/#

Na itta cikk szerint ami igazán lényeges, hogy Grace nénit hogyan hozzák vissza. A gondolatmeneteink jók voltak, hogy az emberi teste meghalt, és max a Na'viba jöhet vissza Eywa segítségével.

Krapremp-ti

Felháborító. Már megint perlik Cameront.
Meg van egy folyamatban lévő bírósági pere.
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/07/01/megint_az_avatar_miatt_perelik_james_cameront/

Ennyi baj az Avatar után, hihetetlen...

Kifkeyä Nari

Quote from: Krapremp-ti on July 01, 2013, 05:15:54 AM
Felháborító. Már megint perlik Cameront.
Meg van egy folyamatban lévő bírósági pere.
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/07/01/megint_az_avatar_miatt_perelik_james_cameront/

Ennyi baj az Avatar után, hihetetlen...
Azért röhej.
Eddig nem jött erre rá?
És ezek miért nem perlik egymást is, hisz akkor mind egymástól lopott tervekkel házaltak, vagy mások terveit vetették papírra, és bűnösen mondjuk mind a Pocahontasból akartak pénzt keresni....
Ez olyan röhejes már.

Kargarosz

Mindenki lopott mindenkitől....kész kabaré az egész én amúgy nem aggódok a mester megoldja majd ezt a történetet is biztos vagyok benne úgy mint a többi pert.

Krapremp-ti

James Cameron cikk angolul
http://thefilmstage.com/news/james-cameron-confirms-battle-angel-will-follow-avatar-trilogy-says-man-of-steel-iron-man-3%E2%80%99-didnt-need-3d/

És itt magyarul is Kargarosz tesónak
http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/07/05/james_cameron_szerint_a_3d_neha_csak_parasztvakitas/

QuoteA konferencián azt is elárulta, hogy régóta tervezett Battle Angel című filmtervével 2017-ben kezd el foglalkozni, akkor, amikor az Avatar 3 utómunkálatait csinálja.

Tehát még 2017-ben javában az Avatar 3 utómunkálatainál fog tartani.... MEGMONDTAM SRÁCOK! 2015 végére ne reméljetek Avatar 2-t.
Inkább 2016 vége.. És 2017 vége az Avatar 3 tehát..  :( :(

Kargarosz

NA jó, de viszont a 2. rész hamarabb kész lesz ergo aztl ehet kiadja majd az öreg, és akkor lesz egy kis szünet, és jön a 3. rész ezt simán eltudom képzelni.

Krapremp-ti

Bárcsak a Battle Angel mozit most elkészítette volna Cameron az Avatar filmek előtt..
Idén vagy jövőre mehetett is volna mozikba.. De az is csak 2017 körül jön ki, vagy később.

Kargarosz te várod a Battle Angel moziját?

Kargarosz

Hát már hogy a lepényes csótányos kekszes túrósba ne várnám? Minden ami Cameron az jöhet. Amúgy most így belegondolva tényleg jobb lett volna a Battle Angel a Avatar előtt elkészíteni. Legalább az öregnek több ideje lett volna még gondlkodni a kékek meséjén. CSak hát piszok nagyot termelt, és a folytatás magára vár, de nem gyengén.

Viszont mondjuk azt eltudom képzelni, hogy kiadja a 2. részt aztán rácuppan az Angelre utána meg visszatér a 3. részhez. Az a baj,hogy még annyi minden variáció történhet mint égen a csillag.

Krapremp-ti

Nah... van egy kis morzsám Kargarosz, gondolom már nagyon éhes vagy, és a gyomrod korog rendesen.
Tessék csak tessék csak.
http://cinestar.hu/cikk/mar-levetitettek-az-avatar-2-tesztfelveteleit

Kargarosz

Köszönöm Szépen!

Mondjuk erről most én sem maradtam le. Filmkaton az angol verziót már Valesz fordította is le nekem,hogy miről van szó. Örülök,hogy végre már elkezdődött valami,de szerintme ebből 2015-ben még nem lesz 2. rész. Amúgy annak külön örülök,hogy a folytatás után eltelik legalább 1 év vagy kettő mert ott még lehet mit csiszolni a továbbiakba, és nem sietik el a dolgokat.

Krapremp-ti

Mit szólsz Kargarosz tesó ehhez a hírhez?
Cameron felkért egy manuszt, hogy fejezze be az Avatar folytatás forgatókönyvét
http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/james-cameron-brings-writer-josh-597234

Ezért nem haladt volna a sztorival a Mester? Kell valaki, aki segít neki.. 

Krapremp-ti

http://www.deadline.com/2013/08/fox-james-cameron-set-group-of-writers-to-spearhead-trio-of-avatar-sequels/
HIVATALOS: Három Avatar-folytatás készül: az első 2016 decemberében érkezik meg a mozikba.

Mai bejelentését követően  immáron hivatalossá vált, hogy nem egy, nem kettő, de három Avatar-folytatás készül, melyet Cameron külső forgatókönyvírók  - Josh Friedman (Világok harca), Rick Jaffa & Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás) és Shane Salerno (Vadállatok) - bevonásával hoz majd össze.
A három film forgatása szimultán történik majd, és három egymást követő év decemberében, 2016 és 2018 között kerülnek moziba. Döntését Cameron azzal indokolta, hogy miközben a folytatáson agyalt, rá kellett döbbennie arra, hogy Pandora világa olyan sokrétű, karakterei olyan összetettek, hogy történetüket nem lehet mindössze két filmben elmesélni, ő maga egyedül pedig nem lesz képes ezeket a komplex sztorikat papírra vetni.

Kargarosz

Erre a hírre jöttem ma haza. Én kifejezetten örülök ennek ámbár valahogy nem tartom ezeket a forgatókönyvírókat nagy neveknek, de ha Cameron őket választotta akkor tudja mit csinál.

Ez nem szégyen, hogy segítséget kér egy ilyen nagy eposzi meséhez kell is.De akkor most a 2. részt 3 forgatókönyvíró fogja írni?

Krapremp-ti

2016 december az még 3 és fél év... jesszusom. Mit szólsz Kargarosz még 3 és fél év áááááh. Hogy bírjuk ki addig? :)

Örülsz Kargarosz, hogy csak Avatar filmeket rendez a Mester zsákszámra egészen 2018-ig, és semmi Battle Angel, új Terminator film, vagy esetleg más projekt? :)

Érdekes lesz a 3 folytatás. Valami nagyon epikus és összetett, komplex dolgot kell leraknia az asztalra. De hát gondolom 100%osan bízol Cameronban  :)

Kargarosz

Ha már eddig kibírtuk akkor várunk addig amíg kell. Cameronra bármennyit érdemes várni mert, ha kész lesz a film akkor az ütni fog.

Amúgy rájöttem, hogy az első résszel ténylegbiztonsági játékot nyomott igazából nem tudta mennyire fogja kajálni a nép bízott a sikerben, de ilyen nagy durranásra mégő is említette nem számított. Ezért is késik annyit a film,hogy minél eposzibb, emlékezetesebb legyen. Arról nem beszélve, hogy új történetet,és karaktereket kell kitalálnia. Az az igazság, hogy gőzöm sincs mi lapul az agyába sokan úgy gondolják ebből azUniverzumból nem lehet építkezni majd meglátjuk a mester mit hoz ki belőle. Viszont az már érezhető, hogy komolyan veszi a munkát mert segítséget kért ami nem szégyen sőt én kifejezetten örülök neki csak ők is adjanak bele apait anyait.

Sajnálom kissé hogy pl egy Avatar 2. rész után nem dob be egy Battle Angelt mind mondtam a nép ki van már éhezve egy igazi szájön fiksönre Cameron módra. No sebaj egyszer csak összejön.

Ha ennyit vár vele akkor az tényleg pités lesz remélhetőleg. Bízni 100%-osan bízok benne ő a mester. Nem mondom hogy a történelembe nem lesz olyan epikus rendező mint ő, de nála jobb nem lesz max. ennyire jó, de ez a jövő zenéje.


Kargarosz

Kezd egy kicsit beindulni a marketing gépezet,de ez még nagyon langyi. ;D