International / Multilingual > Avatar

Avatar folytatás(ok)

(1/329) > >>

Pay'itan:
Ha megnézitek az Avatar könyvek egyikének(The na'vi quest) a borítóját, alul találtok egy írást:Based on the new movie, ami magyarra fordítva:Az új film alapján, vagy hogy ez a könyv az új film alapja.Szerintetek?Mire értik az új filmet?Esetleg az Avatar 2-re, vagy az Avatar első részét tekintik új filmnek? Nekem az első verzió jobban tetszik  :). Persze, azért nem szeretném, ha az Avatar-ból is 1000 részes történetet csinálnának, de jó lenne tudni, legalább egy részben, hogy mi történik azután, hogy Jake kinyitja a szemét.

Pay'itan:
Ez most az 50. postom! Tawtute lettem!  ;D :D

tìngay mungeyu:

--- Quote from: Pay'itan on March 14, 2010, 01:36:38 am ---Ha megnézitek az Avatar könyvek egyikének(The na'vi quest) a borítóját, alul találtok egy írást:Based on the new movie, ami magyarra fordítva:Az új film alapján, vagy hogy ez a könyv az új film alapja.Szerintetek?Mire értik az új filmet?Esetleg az Avatar 2-re, vagy az Avatar első részét tekintik új filmnek? Nekem az első verzió jobban tetszik  :). Persze, azért nem szeretném, ha az Avatar-ból is 1000 részes történetet csinálnának, de jó lenne tudni, legalább egy részben, hogy mi történik azután, hogy Jake kinyitja a szemét.

--- End quote ---

Igen, tényleg jó lenne tudni. :) Lehet is ezt beszélgetést folytatni, találgathatunk hogy mi lesz utána...ééééééés van is erre child boardunk! ;) :D
Szóval hogyha már ez így elindult, át kéne mozgatni oda (egy új topicba) ezt a pár postot.
Mit gondolsz ma Hawnuyu Atxen? :)

Pay'itan:
Ez szerintem is jó lenne.És ha esetleg valaki ki fantáziált egy alap történetet a kettőnek azt megoszthatná ott.  :P :)

Hawnuyu atxen:
:D
A véleményem ;)

Egyébként, ha jól tudom trilógiának lett megszervezve az Avatar...
De második rész biztosan lesz... Ha más nem, azért mert nagyon jól fizet. Nekünk csak jó, ha lesz még pár rész!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version