International / Multilingual > Avatar

Flóra és fauna

(1/25) > >>

Pam (P.A.'li makto):
Na, csakhogy már feltűnt néhány talioang , riti, eltungawng, kali’weya, kihagytam valamit?!?
De hol a pokolban van a többi állat? Zize'-t látott valaki? Mert az nekem a könyvben nagyon tetszik! A lenay’ga-t (vigyázat, illegális szó!) meg szívesen megnézném akció közben, mert elég érdekes a működése!

Pay'itan:
HÁHÁHÁÁÁÁ! VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!
Az egész avatarban nekem a legkedvencebb kedvenceim az állatok.  ;D ;D ;D
Őmm, zize' látható a filmben, méghozzá akkor, amikor Jake először próbál lovagolni. A "kis" darazsak ott "legyeskednek" a lovak körül.
Egyébként, tudom, hogy a nem teljesen kidolgozott jelenetekben ott van, de én szívesen látnék a filmben tapirusokat (most nem jut eszembe a na'vi nevük).
A lenay'ga akcióját pedig én is megnézném filmben.
Légi medúzákat is megnézém...Mindent, ami ott van a köyvben!
És ha már végre az állatoknál tartunk...Nektek melyik a kedvenc pandorai állatotok? Nekem a legyezőgyík.  :D
És még ennyit mondanék:
Nem tudom már, hogy melyik topicban folyt a beszélgetés az ikranokról, meg Jake ikranjának a nevéről, de én amikor először láttam a filmet, azt hittem, hogy srane a neve mert amikor elkapja, Neytiri ezt mondja...Na de milyen név lenne már az, hogy igen? : D

Pam (P.A.'li makto):

--- Quote ---Nektek melyik a kedvenc pandorai állatotok? Nekem a legyezőgyík.
--- End quote ---
Nekem pedig az ikran, mert ahhoz fogható állat a Földön nincs! Még csak hasonló se! (Talán az őskorban volt, de hol van az már...!)

Ami pedig a kenten-t illeti, egy valamit nem értek vele kapcsolatban. Jó kis rejtőszíne és -alakja van, kefyak? De ha megijesztik, elkezd világítani menekülés közben, mint az eszelős. Miért? Hogy jobban lássa a rá vadászó állat, és könnyebben követhesse? Vagy azt hiszi, hogy félelmetes, ha világít? Szerintetek egy vadászó állat meghátrál a gyík fényét látva? Nem tudom elképzelni... Szóval szépnek szép, de miért kell díszkivilágítás a meneküléshez?

na’rìngä hawnuyu:
Ma Pam! Arra nem gondolsz hogy olyan mint itt a földön a foltos szalamandra ( ugye nem eléggé feltűnő sárga-fekete)<-- na vajon miért?? ;D
Vagy a  nyíl méreg békák akik a citrom sárga, vörös, neon kék, és minden féle feltűnő színekben virítanak, és nem a "feltűnési viszketegségük" miatt, hanem mert iszonyatosan mérgezőek 8)
Egyszerű következtetés hogy: Héé itt is vagyok, jól látszom, de hagyj békén a saját érdekedben

Hawnuyu atxen:
Én kedvenc ioang terén megmaradok a palulukanoknál és a baba-nantang-oknál :D ahogy ott bunyóznak szerintem nagyon aranyos :D

Másrészt, ha lehetne egy pandorai barátom, azért én is megmaradnék az ikrannál :D ebben a kategóriában verhetetlen.


Azt lehet tudni, hogy a henten hogy repül? Mert azt még értem, hogy forog, de az egész teste teszi... meg akkor hogy irányít? (vagy az benne van az ASG-ben, csak még nem olvastam el?)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version