International / Multilingual > Avatar

MAD: Mai Avataros Dolog

(1/2) > >>

Pam (P.A.'li makto):
A FILM óta csak várunk, reménykedünk, infókat gyűjtünk...
Ki mivel emlékezik meg arról, honnan indultunk? Mi volt ma (tegnap, múlt héten, stb.) az a dolog, amit az Avatarral kapcsolatban csináltál? Milyen Avatarral kapcsolatba hozható tetted volt mostanában? (Azon kívül, hogy feljöttél a fórumra.  ;D )
Kinek milyen mértékben van még jelen az életében A FILM?
Nem jutott jobb az eszembe, akartam valami témát feldobni, ez jött... Ha valakinek van jobb, elő vele! Ha nincs, írjunk ide!

Én pl. tegnap szótárt aktualizáltam. (Sajnos a régi felület nem működik, egy excel táblázatban kapom az új szavakat. Hogy utána mi történik velük, nem tudom, a szótárban nem látom őket.  :( De legalább csináltam valamit, mert a szótárunk sorsát még mindig a szívemen viselem.)

Ti jöttök!

Pam

Darth Ayane:
Szia!
Nemtudom emlékszel-e még rám, de én vagyok az, Ottilia és visszatértem. Sajnos elég sok dolog történt az évek alatt, ami miatt bizonyos dolgok, mint pl ez a fórum is háttérbe szorultak. Sajnos 4 évvel ezelőtt meghalt anyukám és emiatt eléggé a padlón voltam, sok időbe telt mire összeszedtem magam, de...visszatértem! :)
És, hogy a témához is hozzászóljak, pont a napokban olvastam egy cikket, miszerint 2021 decemberében végre jön  második film. Hát kíváncsian várom, mert már annyi dátumot beígértek, aztán mindig csak eltologatják, de remélem ez a 2021-es dátum már nem fog majd odébbcsúszni, így is sokat vártunk/kell várnunk még addig.

Pam (P.A.'li makto):
Szia! Hogyne emlékeznék rád! Örülök, hogy újra itt vagy, és hírt adsz magadról!  :)

Darth Ayane:
Tényleg sajnálom, hogy ennyi ideig távol voltam, de elég nehéz évek voltak ezek. De örülök, hogy szívesen látsz még <3 Nemtudom messengert/facebookot mennyire használod beszélgetésre, de ott is elérhető vagyok :)

Adam Bryant:
Minden nap az RDA bögréből iszom a kávét! :D  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version