Előtörténetek

Started by Kargarosz, June 17, 2010, 12:20:16 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kargarosz

Előtörténet: Adatokat kérek a kitalált hősödről.
Név:
Foglalkozás/Koncepció:
Faj:      Nem:
Kor:   Súly:     Magasság:


Külső Megjelenés: Pár mondatba kérem csak.

Személyiség: Itt is csak pár mondatba.Aztán jöhet a háttered: Nem kérek senkit, hogy esszét írjon nekem nem azért hozom létre ezt a gamet. A lényeg, hogy jót szórakozzunk. Viszont legalább egy 20 értelmes mondatot elvárok egyáltalán nem zavar, ha valaki nem kreatív. Csak annyit kérek kicsit gondolkozzatok el milyen karaktert tudtok magatoknak elképzelni. A film hatására azért persze akadnak ötletek, de  most rátok vagyok kíváncsi. Ezt még maga a mester James Cameron is megirigyelné:D  
Persze remélem nem mindenki NA'vi akar lenni. Aki akar kezdhet a földön különböző helyszín topicocat fogok megnyitni.A végére pedig marad még két dolog:

A Felszerelésed: Ami épp nálad van kérlek írd le azt is.
A Fegyver vagy fegyverek kérlek ezt is írd le persze túlzásokba ne essünk. Maradjunk meg a realitásnál,ha lehet. ;D

Információ: A kis írásom nyugi nem tartozik bele a karakteralkotásba. Volt egy kis megbeszélés anno, hogy főszereplős időszakba játsszunk vagy inkább menjünk vissza az időbe. A leghelyesebb, ha Jake és Neytiri történetét nem bolygatjuk,és megmarad úgy ahogy a filmbe volt. Minek is lennénk ott? Mikor mi magunk alakíthatjuk ki a saját történetünket? Kell ennél jobb? A játék Jake megérkezése előtt Kb. 2-3 éve lehet mikor már  az RDA letelepedett Pandorara működteti az iskolát a NA'viknak. Persze főbb szereplőkkel lehet találkozni, de elég kevés az esélye.

Nagyjából ennyi akkor várom majd az előtörténeteket. Valószínű megbeszélem majd a többiekkel  milyen helyszíneket nyissak. Addig is jó Szórakozást!Azért egy két dolog még kimaradt. Az egyik Avataros testvérem írt egy kis példa postot mire is menne ki a játék megosztom veletek.

Reggel volt. A nap sugarai éppen megérintették az arcomat. Az én szemeim is kezdtek már nyiladozni. Ugyan még eléggé álmatag voltam, de sikerült felülnöm és körülnéztem. Neytiri még az igazak álmát aludta. Kint a sátor nyílása felől több, Na'Vi cikázó árnyékát láttam. Hiába. Ilyenkor már dolgozni kell. Hát én is fel keltem és első utam a helyi kis tóhoz vezetett, ahol megmostam arcomat. Miután kiemeltem a fejemet a vízből láttam a víztükörben a mögöttem álló Akwey képét, ki a Sík Lovas Klánjainak vezére, Olo'Eyktanja volt.
Rögtön üdvözölt is mihelyst látta, hogy észre vettem.
-Kaltxi, testvérem! -mondta
-Kaltxi!
Akwey-on látszódott, hogy egy komolyabb beszélgetést akart kezdeni velem. Akwey arcán az ilyesmit meg lehet látni. Nem tudja eltitkolni. Az a jellemző ilyenkor, hogy kissé összeráncolja a homlokát, és szúrós tekintettel nézz.
Akwey el is kezdte: Testvérem! Szerinted meddig tart még ez a béke?
-Milyen békére gondolsz? Már, hogy visszatérhetnek-e az emberek?
-Igen, testvér.
-Mint tudod egy jó ideig tagja voltam az ég népének és az a tapasztalatom, hogyha legyőzik őket, akkor sem adják fel. Nagy eséllyel ugyan nem térnek vissza, de ő náluk sosem lehet tudni. Az a biztos, ha nyitva tartjuk a szemünket.
-Persze. Reménykedjünk. Klánomnak és egyik, Na'vinak sem érdeke még egy ilyen háború.
-Ennyit akartál kérdezni?
-Igen, köszönöm válaszod. Megyek is a Lelkek Fájához. Ti is jöttük ugyeí? Elvégre klánok közti megbeszélés lesz...
-Igen természetesen.
-Jó, Eywa Gnahu!-mondta Akwey
-Eywa Ganhu!
Miután elment Akwey még megmostam a karomat és visszatértem a sátorhoz. Igen sátorokban laktunk... Miután lerombolták az Otthon Fát nem találtunk még egy újat. Többek között erről is fog szólni a megbeszélés.
Mire visszatértem a sátorhoz már Neytiri is ébren volt szorgosan munkálkodott, igazgatta sátrat.
Annyira dolgozott, hogy észre se vett, ezért amikor hátulról átöleltem még egy kissé meg is ijedt.
Kicsit feszült volt ez látszott rajta. Tudta, hogy most fontos kérdésekben kell majd dönteni a klángyűlés előtt.
Miután elkészülődtem a saját maradék dolgaimmal és Neytiri is készen lett elindultunk a Lelkek Fája felé a gyűlésre...


Na most 3 dologra hívnám fel a figyelmet. A jelekre mikor cselekvést végeztek akkor nem kell írásjelet alkalmazni. De viszont mikor párbeszédet írtok akkor ugyebár a megfelelő jelet használjuk: - és a mondat végével ezzel is zárjuk be pl. - Üdvözletem, hogy tetszik lenni.-

A másik pedig mikor a karaktered a gondolatait fejezi ki magában. Arra a megfelelő jel ~
Ugyanúgy a mondat végét bezárod. pl. ~ hm..így ránézésre biztos nem lehet erősebb mint én.~

Szeretem, ha a játékosok egymással játszanak akár egyedül, de mindig jó, ha akad egy mesélő aki egy kitalált történetet oszt meg a hősökkel így valószínű bevállalom a mesélést egy időre aztán majd az idő eldönti ki akar helyettem  ;D

Nagyjából ennyi Testvéreim a helyszínekkel pedig majd igyekszek. Egyéb kérdéseket várok az Avatar játék topicba, kérlek ide csak az Elősztorit írjátok.

Zongyu Atxen

Hát akkor kérem, megpróbálkozok vele elsőként:

Név: Iknimaya
Foglalkozás: Egy kisebb, Na'Vi lovas hadi csapat vezére és Diplomata
Faj: Na'Vi
Nem: Fiú
Kor: 19 Magasság: 3m 10 cm Súly: 130 Kg

Külső megjelenés: Hajamat lófarokba kötve hordom, mint a, Na'vi-k nagy része. Íjamat és késemet mindig magamnál hordom. Testem teljesen kék. Általában csak ágyékkötőt hordok, viszont akkor amikor harcra kerül a sor felveszem családunk harci felszerelésit és ruházatát és családunk harci jeleit festem magamra.

Személyiség: Általában kedves vagyok, de néha hirtelen haragú és néha kicsit elcsúszok az egoizmus irányába is. Beszélgetéseim során diplomatikus vagyok, és mindig igyekszem, hogy ne szakítsam félbe más mondanivalóját. Vallásos is vagyok és tisztelem Eywa anyát, azért amit nekünk adott. Könnyen barátkozom más, Na'Vikkal. Az emberekért már annyira nem vagyok oda... Inkább... ,,Politikai kedvesség" az ami az ő irányukba van... Bár okom sincs rá, hogy politikailag is kedves legyek velük.

Előtörténet:
19 évvel ezelőtt születtem. Apám neve Keru édesanyám neve, pedig Marute volt. Apám egy nagy nemesi család sarja, ami mindig jelen volta klántanácsban és egyes történetek azt suttogják, hogy Ükapám egy Olo'eyktan volt kit a ma uralkodó ág mondatott le még erőszakkal ezelőtt vagy 120 évvel. De ezt inkább csak halkan jegyzem meg... Jogot vet fel részünkről ez az öröklődés és az Olo'eyktani címre... De csak csöndben mondom ezeket.
Családunknak nagy hagyományai voltak, de mindig erényeinkkel igyekeztünk kitűnni és nem nevünkkel. Apám is erre tanított mindig.
Édesanyám Marute még 6 éves koromban meghalt. Egy súlyos betegség miatt.  Tulajdonképp apámnak köszönthetem, hogy azzá nevelt, ami most vagyok. Hálás vagyok ezért.
Apám Keru-t még valahol mindig gyászolom, hiszen egy hónapja halt meg. Öreg volt már...
Érdekes, hogy utolsó kívánsága kettő dolog volt. Nősüljek meg, hogy ne haljon ki a családunk és, hogy kerüljek be a klántanácsba. Úgy hiszem a 2. könnyebb lesz még, mint az első. Én nem érdekből, hanem szerelemből akarok házasodni... És az igaz szerelmet még most nem igazán találtam meg, de ez változhat... Ki tudja mi Eywa szándéka
Mindig is gondterhelt voltam az emberek jelenléte miatt. Az egész klán gondterhelt volt és útjaim során, amit más klánok vezetőivel találkoztam ők, sem szemlélték jól az emberek jelenlétét. Remélem a helyzet békésen, megoldódik, de ha nincs más megoldás... Eywa kíméljen meg minket!
Most egyenlőre kivárom az események menetét az Olo'eyktan parancsát... Vajon üzenetet viszek a többi klánhoz, vagy egy nyilat lövök az emberek szívébe?

Felszerelés, fegyverek: Általában egy ágyékkötő van rajtam. Ha megülöm az Ikranomat akkor a, Na'vik hagyományos fejdíszét is viselem. Íjamat és nyilaimat viszem még magammal. Valamint a késemet...

Kargarosz

Kicsit lehetett volna hosszabb. Hiányolom a gyerekkorodat, és a felnőtté válásodat. Persze most egyenlőre elég lesz ennyi.
Elfogadva!

Pay'itan

#3
Név:Tsyal
Foglalkozás:Egy ikranos hadi csapat tagjaként szolgálok.
Faj:Na'vi
Nem:fiú
Kor:17 Magasság:3m 3cm Súly:120 kg

Külső megjelenés:Hajamban, a varkocsom kezdődésénél egy kék és egy zöld tollat hordok, ikranom színeit jelezve.Ágyékkötöm felett egy yerik bőrből készült övet hordok, melyekre kisebb, szintén bőrből készült, pici zsákok vannak felerősítve.Az övön van hely a tőrömnek is.Csatákban szintén a zöld és kék színeket használom díszítés képpen.

Személyiség:Többnyire nyugodt, kedves vagyok, de van, hogy megtalálhatnak lobbanékony állapotomban is.Nagyon tisztelem Eywa anyát és mindazt, aminek a része. Különösen kedvelem az állatokat, közülük is az ikranokat, mondhatni az ikranok szerelmesei vagyok. Merész vagyok, ikranommal nagyon sokat cikázok a levegőben.

Előtörténet:
17 éve születtem, éppen az ikranok párzási időszakában.Édesanyám neve Amanti, apámé pedig Hukato. Első gyerekjátékom egy játékikran volt, melyet édesanyám készített nekem fából és bőrből.A szüleim látták, hogy állandóan mosolyogva és kacagva rázogatom a játékot, ekkor kaptam meg a Tsyal nevet.Ahogy nőttem, egyre többet álmodoztam arról, hogy egy napon majd nekem is lesz saját ikranom. Ha egy klántag elrepült valahová ikranja hátán, az indulásig mindig elkísértem, csak hogy lássam az állatot. Teltek múltak az évek és rám került a sor, hogy végigmenjek az uniltaron beavatási szertartáson és csodák csodájára az ikran lett a szellemállatom.Nem sokkal később végre felmászhattam az Ikinimayara és megszerezhettem a saját ikranomat. Úgy hívják, hogy Hufwe.Ekkor voltam 15 éves. Egy évvel később beválasztottak egy ikranos hadicsapatba, mivel nagyon jól repülök az állat hátán. Édesapám jelenleg nagyon beteg,sok ápolásra van szüksége és anyámmal nagyon igyekszünk, hogy meggyógyuljon.Nagyon szeretem őket, amikor apám egészséges volt, mindig együtt repültünk az egén, ikranjainkkal, anyám pedig kiskoromban minden este történeteket mesélt hírs ikran lovasokról és néha-néha még Toruk Maktoról is.Nem olyan régen felnyitotta a szememet egy korombeli na'vi lány, Ni'awtu. Nagyon szép lány és kedves is.Mostanában sokat vagyunk együtt, lehet, hogy valami jó fog ebből kisűlni.

Felszerelés, fegyverek:Két íjam van. Egy sima és egy ikran-íj.Kék és zöld motívumokkal díszített ikran-fejdísz,tőr és egy lándzsa. A gyermekkori játékikranom még mindig megvan, néha napján előveszem és visszaemlékezek a régi időkre.

Hát ennyi volna.Szerintem kissé rövidre sikeredett, de azt hsizem, mindent elmondtam, ami lényeges.

Kargarosz


Neked is a hátteredbe a gyermekkor és a felnőtté válás nincs kifejtve ráadásul az írásod az Ikranodról szól mintsem a te életedről.
Mivel nem tervezek nagy játékot Elfogadom.

na’rìngä hawnuyu

Név: Ayna'ring Tirea /Erdők szelleme /
Faj: Na'vi
Magasság: 272 cm
Testsúly: 114 KG
Foglalkozásom: Erdei vadász, Tanitó (csak repülést)

Megjelenés/kinézet: Hajam oldalt felnyírva elöl hegyesre hagyva az egész összefonva a tswinel....,melkasomon bőr kés tok, oldalamom szintén bőr-tőr tok, Barna színű ágyékkötőt hordok, 2 oldaltáskával,

Felszerelésem: Íjjam, 2 késem, egy tőröm..

Személyiség: Harcias kinézetem ellenére barátságos, kíváncsi, de egyben óvatos is, nem haragtartó, de olykor lobbanékony...Alapjában véve nem vagyok ellenséges az emberekkel, de vannak olyan dolgaik amiket nem nézek jó szemmel....
Viszont az uniltìranyuk (avatarok) közt van pár "barátom" ......

Elő történet: 24 éve születtem, se anyámat, sem pedig apámat ne ismertem, mások neveltek fel..Egy emlék maradt fent anyámról hogy fiatalon Ikran háton repülünk, aztán meg azon menekülünk valami elöl...Akik felneveltek, vagyis mostoha szüleim: Anyám- Nìreia ,Apám- Tx'ekett..
Azt hiszem enyi.....................................................................................
,,Mi nem adjuk fel soha! Minket nem tudtok megtörni!,,