International / Multilingual > Lezárt topicok

A fórum szabályai

(1/4) > >>

Ketuwong Kawtu:
Szerintem meg kéne határoznunk közösen, mik a fórummal kapcsolatos szabályok jogaink stb.
minden fórumon van ilyen. Igy el lehetne kerűlni a későbbiekben az olyan dolgokat magatartásokat amik nem a na'vi közösségbe valóak!
Mint pl. a politizálás ami megosztotta kis hazánkat, a  kultúrálatlan beszéd stb.

Ketuwong Kawtu:
FÓRUMSZABÁLYZAT:

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet.

2. Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.


3. Az Interneten fellelhető írások/szövegek/képek zömére a Szerzői Jogi Törvény megfelelő szabályozásai vonatkoznak. Kérjük ezt vedd figyelembe amikor más oldalakról idézel, illetve illesztesz be képeket a fórumba.
A házigazdák -- megfelelve a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének ajánlásának -- tartalmilag nem szerkeszthetik hozzászólásaidat. Ez alól kivételt jelent a téma címének és alcímének szerkesztése, a hozzászólás formai módosítása, továbbá a hozzászólásban szereplő linkek javítása (csak külön kérésre).

9. Tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata. Az ilyen szövegrészeket tartalmazó üzenetek a moderátor belátása szerint végleges törlésre kerülnek.

10. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.
Ilyen jellegű adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetőségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
Annak, aki az elérhetőségeket, vagy a segítségkérő szándékot nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fórum mindenkori házigazdái, illetve az adminisztrátor fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a fenti szabályzatot sorozatosan és durván megszegik.

A fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, topikokat, vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról.
E szabályzat alól csak a learnnavi.org regisztrált fórumozói élvezhetnek kivételt!

Ketuwong Kawtu:
Valami ilyesmire gondoltam...

Hawnuyu atxen:
Esetleg hozzátehetnénk, hogy miért van a "modify" gomb ;)

Szerintem nem kellenek igazán ilyenek... ez egy jó társaság és egyébként is ;) ha valaki gonoszkodik, az rövid úton megmoderálásra kerül... (de miért is tennék ???)
Az egyik topic-ba már írtam ilyent:
Az e-mail címeket, ha lehet inkább PM-ben adjátok meg másoknak (nem mintha a profil-lapon nem látszódna, de így legalább nyugodtabban alszom ;))

na’rìngä hawnuyu:
Kaltxì ma tsmuktu!!!!!!!!!!
Eggyet értek ezzel teljes mértékben, ja és a politika is legyen tiltó listán  8)
Sziguró szabályok:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version