International / Multilingual > Na'vi kultúra és művészetek

Na'vi legendák, és ami mögöttük van

(1/6) > >>

txoayä syulang:
Ha ismertek na'vi legendákat, és meg akarjátok osztani a többiekkel, itt megtehetitek. Lehetőség van továbbá a legendák részletesebb megismerésére, kutatásra, hogy vajon mit miért írtak le úgy, ahogy.
Sok sikert a kutatáshoz!

Pay'itan:
Szerintem ez vola a legalkalmasabb hely ennek a témának a kitárgyalására: Miért és mikor hívták toruk makto-t, ill. mikor és mi volt az az első dalok ideje.

tìngay mungeyu:
Igen, szerintem is ideillő a téma. Amúgy jó ez a topic cím, olyan Frei Tamásos. XD :D

Folytatva a másik topicban megkezdetteket, én nem tartom valószínűtlennek azt, hogy volt a na'vi klánok között viszály. Minden élőlény harcol néha a másikkal és ez természetes is, persze nem kell olyan eszement módon a végletekig menni, mint az emeberek.  :-\

Pay'itan:
Frei dosszié..XD

Végülis ki tudja, hogy mik történhettek anno, amit mi nem láttunk? Személy szerint én bármit el tudok képzelni...Pandorán is halhattak ki állatfajok, amik segítettek a na'vi-knak valamiben( akár a klán körül, akár háborúban).
De most ahogy valamelyikőtök-ne haragudjatok, de nem tudom, ki volt az..:D- rákérdezett az első dalok idejére, most én is nagyon kíváncsi lettem.
Szerintem az az időszak lehetett olyan, ahol a na'vi-k elkezdték az olyan tevékenységeiket, amik a mai életüket határozzák meg(persze itt sokkal tradicionálisabb dolgokra gondolok, mint az evés vagy az ivás :D).

Hawnuyu atxen:
Van itt kérdés bőven :D
Az Első Dalokról meg csak annyit tudtunk meg, hogy az Első Dalok ideje óta "Az hosszú idő."...

És ha belegondoltok már 6 Toruk Makto is volt, márpedig nem hinném, hogy a na'vik ennyire szeretik irtani egymást...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version