gezellig hier chatten

Started by Ptxèrra, December 30, 2009, 06:01:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Puvomun

Quote from: Wllìm on February 29, 2016, 10:47:33 AM
Ja, nou ja, ik ben nog nooit in Cuijk geweest, dus ik weet eigenlijk niet of dat raar is ;)
Cuijk is niet groot, niet beroemd en over het algemeen ook niet echt spannend, om je een indruk te geven. ;)

QuoteGefeliciteerd met het afmaken van je boek in ieder geval! (Ik neem ten minste aan dat je pas een omslag maakt als het boek klaar is, of niet?)
Ligt heel erg aan het boek. Voor een van mijn boeken vond ik een pre-made cover en die MOEST ik hebben. Naderhand heb ik er een verhaal bij geschreven. Meestal komt het idee voor de cover onder het schrijven en maak ik die als het verhaal zowat af is. En sommige covers laat ik maken omdat die te ingewikkeld zijn voor mij.
:)
Krr a lì'fya lam sraw, may' frivìp utralit.

Ngopyu ayvurä.

eejmensenikbenhet

Heey Paul, wat leuk om weer eens wat te horen. Volgens mij is Willem de enige echt actieve Nederlander nog hier  ;D
Cuijk is een leuke stad hoor, vooral lekker varen over het water met een koude Hertog Jan in de hand, prima vertoeven in de zomer! Ben eigenlijk wel benieuwd wat er dan zoal allemaal in Kuuk aan de Maas gebeurd in jouw boek...

Mijn excuses voor de radiostilte trouwens, ik ben op het moment druk bezig met mijn studie, studentenvereniging, muziekgezelschappen en al het andere wat ik nog ernaast doe, maar lees wel nog elke dag alles op het forum hier en houd het Nederlandse woordenboek nauwkeurig bij. Mijn Na'vi is niet achteruit gegaan, maar loop wel achter met mijn vocabularium, gelukkig krijg ik alles door het updaten van het woordenboek mee, maar ik merk dat het niet altijd blijft hangen, haha.

Wllìm

Hallo EMIBH :) Ik heb er ook last van dat de nieuwere woorden steeds uit mijn hoofd lijken te vallen... Dan zie ik een woord in een post staan, denk ik 'huh?', en als ik het dan heb opgezocht, blijkt dat ik dat woord net een paar uur geleden heb proberen te leren :facepalm:

Trouwens, ik ben tegenwoordig vaker op TeamSpeak te vinden. (Iedere maandag is er een Duitstalige leergroep, en mijn Duits is eh... matig genoeg om het ten minste te kunnen volgen ;D) Misschien kunnen we eens afspreken voor een virtuele Nederlandse ontmoeting? Het lijkt me leuk om eens nader kennis te maken (en om gewoon eens in het Nederlands over het Na'vi te kunnen praten ;))

Puvomun

Hee, Eej en allen.

Hoe is het?

En wat zag ik... is de Dictionary Maker kapot?    ???   :-X
Krr a lì'fya lam sraw, may' frivìp utralit.

Ngopyu ayvurä.

Txantslusam Skxawng

Hallo allemaal,

Ik ben spontaan hier weer eens langs gekomen. Net zoals Puvomun is mijn Na'vi helemaal aan gort. Maar naar de berichten van Jon Landau, is Avatar 2 goed opweg!

Met vriendelijke groet,
Txantslusam Skxawng
WirelessTsaheylu=Bluetooth
Inventor of the word NARF


Wllìm

Kaltxì! We kennen elkaar nog niet geloof ik, behalve dat ik je naam herken van oude forum-posts lezen :P Welkom terug!

De meesten zijn trouwens ondertussen verhuisd van het forum naar Discord, dus als je je afvraagt waarom het zo rustig is hier... daarom dus ;)

Puvomun

Kaltxì

Ik heb ook van dat Discord-gedoe gehoord. Kelutral.org, srak? Ik heb er eens gekeken. Mensen wat een panopticum. Ik voelde me er meteen niet thuis. Wat een warboel en een drukte overal op het scherm.

Fijne zondag!
Krr a lì'fya lam sraw, may' frivìp utralit.

Ngopyu ayvurä.

Wllìm

Er bestaan twee Discords, die van LearnNa'vi (https://discord.me/learnnavi) en die van Kelutral (https://discord.me/kelutral).

Het is inderdaad even wennen, dat vond ik ook op het begin. Gesprekken zijn niet echt gestructureerd, en het is lastiger om discussies terug te vinden. Aan de andere kant is het veel makkelijker om real-time een chatgesprek te voeren of te kletsen via voice-chat, en dat is zeker voor het leren van de taal erg nuttig.

Dus ik houd zowel forum als Discord in de gaten :)

Quote from: Puvomun on July 12, 2020, 04:14:10 AM
Fijne zondag!

Hetzelfde!

Puvomun

Ahhh ik zie het al, we hebben een discordiaans specialist aan boord.

Misschien dat ik ooit nog eens de tijd en de rust heb om me in dat gebeuren te verdiepen (ik ben niet zo'n chatvriendelijk figuur).
Met 50 tot 60 uur werk per week zit dat er voorlopig niet in.

Irayo ngaru voor de info, Wllim!
Krr a lì'fya lam sraw, may' frivìp utralit.

Ngopyu ayvurä.

Tanhì'kilvan te McEnti

hoi allemaal

hoe is die hier
zijn hier nog mensen actief uit de tijd dat ik hier kwam
ik denk dat het een zeeer lange tijd geleden is


ik weet dat ik vroeger mensen heb gemeet op castlefest en elfia

hier is verder alles goed wel druk gehad maar ben de na'vi groep niet vergeten

vriendelijke groetjes
McEnti


Wllìm

Hoi McEnti, ik ben volgens mij van na jouw tijd (begonnen met Na'vi in 2014) dus smon nìprrte' (aangenaam kennis te maken)!
Op dit forum gebeurt helaas niet meer zo veel, zeker niet in de Nederlandse sectie. Het grootste deel van de Na'vi-groep zit tegenwoordig op Discord, en daar zitten ook een paar andere Nederlanders en Belgen. Dus als je zin hebt, kun je daar ook eens kijken :)

Na'rìngeyä Toruk

Zo, ik kom er na twaalf jaar afwezigheid ook maar weer eens een keertje in. Wel heerlijk om te ontdekken wat de 15-jarige ik allemaal aan zooi op dit forum zette, zelfs nog voordat ik de film überhaupt gezien had! Raar om te bedenken wat voor afstand er inmiddels zit tussen januari 2010 en nu.

Eywa ngahu!
Spivaw oeti rutxe, ma oeyä eylan. Fi'u ke lìmu ta Eywa. Oeri uniltìranyuyä 'eveng lu, ulte oe layu 'awpo Eywayä.

Tanhì'kilvan te McEnti

hee dat is best herkenbaar

forums waren in die tijd echt de facebook van nu

kaltxi

Txantslusam Skxawng

Hey allemaal, misschien dat het binnenkort hier wat drukker gaat worden  :o 
Hoe gaat het met iedereen en alvast een prettige nieuwjaar!
WirelessTsaheylu=Bluetooth
Inventor of the word NARF