International / Multilingual > Nederlands (Dutch)

gezellig hier chatten

<< < (729/730) > >>

Puvomun:

--- Quote from: Wllìm on February 29, 2016, 10:47:33 am ---Ja, nou ja, ik ben nog nooit in Cuijk geweest, dus ik weet eigenlijk niet of dat raar is ;)
--- End quote ---
Cuijk is niet groot, niet beroemd en over het algemeen ook niet echt spannend, om je een indruk te geven. ;)


--- Quote ---Gefeliciteerd met het afmaken van je boek in ieder geval! (Ik neem ten minste aan dat je pas een omslag maakt als het boek klaar is, of niet?)

--- End quote ---
Ligt heel erg aan het boek. Voor een van mijn boeken vond ik een pre-made cover en die MOEST ik hebben. Naderhand heb ik er een verhaal bij geschreven. Meestal komt het idee voor de cover onder het schrijven en maak ik die als het verhaal zowat af is. En sommige covers laat ik maken omdat die te ingewikkeld zijn voor mij.
:)

eejmensenikbenhet:
Heey Paul, wat leuk om weer eens wat te horen. Volgens mij is Willem de enige echt actieve Nederlander nog hier  ;D
Cuijk is een leuke stad hoor, vooral lekker varen over het water met een koude Hertog Jan in de hand, prima vertoeven in de zomer! Ben eigenlijk wel benieuwd wat er dan zoal allemaal in Kuuk aan de Maas gebeurd in jouw boek...

Mijn excuses voor de radiostilte trouwens, ik ben op het moment druk bezig met mijn studie, studentenvereniging, muziekgezelschappen en al het andere wat ik nog ernaast doe, maar lees wel nog elke dag alles op het forum hier en houd het Nederlandse woordenboek nauwkeurig bij. Mijn Na'vi is niet achteruit gegaan, maar loop wel achter met mijn vocabularium, gelukkig krijg ik alles door het updaten van het woordenboek mee, maar ik merk dat het niet altijd blijft hangen, haha.

Wllìm:
Hallo EMIBH :) Ik heb er ook last van dat de nieuwere woorden steeds uit mijn hoofd lijken te vallen... Dan zie ik een woord in een post staan, denk ik ‘huh?’, en als ik het dan heb opgezocht, blijkt dat ik dat woord net een paar uur geleden heb proberen te leren :facepalm:

Trouwens, ik ben tegenwoordig vaker op TeamSpeak te vinden. (Iedere maandag is er een Duitstalige leergroep, en mijn Duits is eh... matig genoeg om het ten minste te kunnen volgen ;D) Misschien kunnen we eens afspreken voor een virtuele Nederlandse ontmoeting? Het lijkt me leuk om eens nader kennis te maken (en om gewoon eens in het Nederlands over het Na'vi te kunnen praten ;))

Puvomun:
Hee, Eej en allen.

Hoe is het?

En wat zag ik... is de Dictionary Maker kapot?    ???   :-X

Txantslusam Skxawng:
Hallo allemaal,

Ik ben spontaan hier weer eens langs gekomen. Net zoals Puvomun is mijn Na'vi helemaal aan gort. Maar naar de berichten van Jon Landau, is Avatar 2 goed opweg!

Met vriendelijke groet,
Txantslusam Skxawng

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version