International / Multilingual > Nederlands (Dutch)

Welke scene is je het meeste bijgebleven??

(1/7) > >>

Txantslusam Skxawng:
Welke scene van de film is jullie het meeste bijgebleven??

Dat van mij is de scene wanneer Tsu'tey ongeveer zo'n 6 kogels door zijn borstkas krijgt, wanneer Trudy wordt opgeblazen in haar schip ( Samson 16 ) en wanneer Seze wordt neergeschoten met Neytiri erop en dan vooral het gedeelte waar die Direhorse in de fik staat en wegrent, dat is me toch het meeste bijgebleven. Die scene had echt veel impact.           

Ook de muziek had veel impact, nummer 11 op de cd - Shutting Down Grace's Lab     

Ik vraag me af wat jullie ervan vinden.

Andere scenes die me bij waren gebleven zijn: wanneer Jake voor eerste op zijn Ikran vliegt en de ceremonie tot een man worden.

leofox:
Voor mij de scene waarin Jakesully en Neytiri elkaar tegenkomen. Neytiri is daarin echt heel cool, en het gebroken Engels van haar blijft cute <3 ;)

Txantslusam Skxawng:
Outcast, betrayer, alien. I was at the point the eye could not see.                Dat was ook een scene die me bijbleef en vooral die 2 zinnen.

Atanä mungeyu:
dan toch denk ik: de scene waar jake het gevecht houdt met quaritch, en hij bijna sterft.. echt enorm mooi!

Txantslusam Skxawng:

--- Quote from: Atanä mungeyu on February 17, 2010, 11:04:11 am ---dan toch denk ik: de scene waar jake het gevecht houdt met quaritch, en hij bijna sterft.. echt enorm mooi!

--- End quote ---
In een amerikaanse tv-show zei James Cameron dat niemand echt dood is in sci-fi , terugkeer van quaritch , als een robot ? Avatar 2 Terminator Returns      :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version