Általános dolgok, beszélgetések

Started by tìngay mungeyu, January 20, 2010, 09:06:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ayane-chan

Ezaz! Holnap Mondocon!!!!!!!!!!!! :D ^^
"I'm scared that I'm not human. I'm scared that I'm different from other Chains... I fear the things I don't know. I fear the things I already knew... and at every moment... I always... more than anyone... fear myself the most!" - Alice (Pandora Hearts)

Kifkeyä Nari

Látom a filmmel kapcsolatban hiába találok valamit és teszem közzé, az már a kutyát sem érdekli.
Nem is értem miért is teszem itt közzé...

Kargarosz

Dehogynem csak nyugodtan én megnézem őket, és nagyon tetszenek. Linkelgetek én is ide, ha úgy van azt vagy megnézi az ember vagy nem....de a szándék megvan bennem. :)

Kif. nyugodtan engem érdekel. :)

Kargarosz


Krapremp-ti

Quote from: Kifkeyä Nari on October 12, 2012, 05:06:15 AM
Ezek is érdekes képek:


Nagyon érdekesek. Én az emberi technikákat nagyon bírom ebben a világban. Remélem Cameron a folytatásokban is kitalál remek kütyüket. Emberek részéről nagyon kíváncsi vagyok, mikkel térnek vissza..

Kargarosz

Az lenne a kérdésem a kék makiktól, hogy Cassidyvel mi a helyzet? Tartjátok vele még a kapcsolatot? És Naringa testvér hol a bánatba van? Jó lenne, ha időnként visszajelezne, ha tud valami életjel szerűségként.

Krapremp-ti

Én meg azt vettem észre, hogy ezen a fórumon az idegen nyelvű részlegen szinte csak a magyar fórum pörög. Vannak egyes helyek, ahol már totál kihalt az egész közösség. De a magyar még pörög úgy ahogy, hála itt néhány lelkes rajongónak...

Tényleg elkeserítő is egyben, hogy az elmúlt egy évben már nagyítóval kell keresni az új kommenteket ezen a siteon (angoltól csehen át franciáig, minden részlegnél) úgy általánosságban.
Heh, még az angol fórumon is az Avatar folytatások topik lappang, itt sokkal aktívabbak az emberek...

Kargarosz

Annak idején mi is többen voltunk, de azóta kissé megcsömörlöttünk viszont vannak még akik lélegeznek. :)


Krapremp-ti

Nem csoda...
Mindössze egy darab film van az univerzumból, és annak sincs világmegváltó története.
Kerek egész lezárása van. Nem voltak benne politikai cselszövések, és nagy kavarások, amiről éveket lehetne csacsogni.
A premier után 1-2 évig mindenki kibeszélte magát e témában, aztán elfogyott a beszélgetni való,és a többség lelépett.




Kargarosz

Azért azt be kell vallani, hogy biztonsági okokból le kellett azért egyszerűsíteni a történetet. Hiába James Cameron rendezte azért ő se kiválasztott még ő is elbukhat.
Persze az már más kérdés, hogy ennél azért lehetett volna izmosabb a történet ugye akik fikázzák azok ebbe kötnek bele. De, ha megnézzük Fészen imádják a filmet több ember többször leparkolt a moziba, hogy megnézze a filmet így azért az érdeklődés igazán nagy volt a film iránt. Csak, hát 5-6 év eltelik míg kész a folytatás azért ennyi idő alatt nem csodálkozom,hogy lecsengett....ezért mondtam, hogy egy játék, vagy egy Anime sorozat igényesen elkészítve nem ártott volna valami kisebb történettel. De már nem jártatom erről a szám mert már tucatszor leírtam, és semmi értelme lényeg a lényeg remélem a folytatások meghozzák a gyümölcsöt amire oly sokan várnak köztük én is.

Krapremp-ti

Bizony.
Ha azt nézzük a 77-es Csillagok Háborúja története se volt akkor was is das. Ráadásul kerek egésznek tűnt, felrobbant a Halálcsillag, mindenki boldog volt a végén, kitüntetések, ünnepségek kezdődtek...akár vége is lehetett volna a történetnek, ha mondjuk a Star Wars megbukik a pénztáraknál. Lucas is ügyesen építette fel az univerzumot, biztonsági játékkal kezdte.
És ha azt nézzük, most hol tart az SW univerzum...hihetetlen utat járt be.
Na...az Avatarra is valami hasonló vár remélhetőleg, én úgy érzem..

Kargarosz

Akkor Krampesz testvérem egykútból isszuk a vizet mert én pont ezt szeretném, ha az Avatar olyan magasságokba tudna emelkedni mint a Star Wars mind karakterekbe mind Univerzumba meg történetbe. Star Wars-nál nagyobb epikusabb mese nem lesz az Avatar meg nem is lehet mivel annál jobb nincs max. csak annyira jó, de persze ez ízlés kérdése. Én nem vagyok hatalmas Star Wars fan, de szeretem a filmeket főleg a régieket amelyeknek olyan varázslatos epikus hangulata van ami nem mindennapi alap filmek olyan amilyen minden embernek kötelező.
Kb. ezt várom el az öregtől én is, hogy most ő következik a meséjével kíváncsi leszek, hogy hova fog jutni.

Ja a másik, hogy Cameron anno említette, ha 1 milliárd milka csokit tejel a film akkor valószínű csinál folytatást. Mivel ő se volt benne biztos, hogy sikeres lesz. Valahol megértem mert ilyen kiadások mellett, ha bukik elég nagy pofára esés lett volna belőle. Viszont olyat termelt a film amivel szerintem nem, hogy 2 részt, de még vagy 4-et is lehetne készíteni szó szerint brutális.

Én csak annyit akarok, hogy élvezetes,hangulatos, remek karaktereket vonultasson fel a folytatásra, és legyen egy kicsit pöpecebb a történet.

Ja, és majd, ha lehet valamit dobjon piacra amivel eltudok lenni. :)

Krapremp-ti

Hát a folytatásokban igyekszik Cameron papa kibővíteni az univerzumot, ahogy csak tudja. Nem csak Pandora szomszédos holdjai kapnak szerepet, hanem maga az egész naprendszer, Alpha Centauri A és B is.

Ebből azért következik, hogy a naprendszert szerintem meg fogják látogatni más értelems civilizációk, akik nem épp békés szándékkal közelednek.. De izgi lesz  :)

Kargarosz

Kicsit még az cseszegeti nékem a csőröm, hogy a 2. részbe is Pandoran maradnak még, és a régi hírek szerint csak a 3. részbe fogják elhagyni a holdat. Én spec. már örültem volna annak, ha a 2. rész felénél elmennek a holdról más irányba.


Na most ugye az Univerzum végtelen nem csak az Alpha Centauri A és B létezik, hanem kitudja még milyen hold, és bolygó....Remélhetőleg lesz vagy lesznek olyan helyek is amiket még fel se fedeztek. Annyit valószínű, hogy a folytatásba az RDA bosszúból visszafog térni, meg ugye az Unobtanium miatt, de biztos vagyok benne, hogy Pandorára jönni fog majd egy másik faj, de hogy miért, mi célból az kérdéses. Érdekes lesz, hogy mi veheti majd rá az RDA-át, hogy álljanak össze. Valószínű az energiaforrás lesz a fő mozgatórugó.

Krapremp-ti

Bízom Cameronban, hogy ezt okosan megoldja.
Amúgy is azt nyilatkozta, hogy a folytatásokban eljön a totális háború időszaka.

Ideje lesz Jakenek megtanítania a na'vikat, hogyan működik a gépfegyver. Íjjal itt nem mennek semmire...

Hawnuyu atxen

Quote from: Krapremp-ti on October 24, 2012, 07:12:31 AM
Bízom Cameronban, hogy ezt okosan megoldja.
Amúgy is azt nyilatkozta, hogy a folytatásokban eljön a totális háború időszaka.

Ideje lesz Jakenek megtanítania a na'vikat, hogyan működik a gépfegyver. Íjjal itt nem mennek semmire...

Na várjunk egy dugóhúzásnyi másodnanoszekundum felének egy kis részét!
A totális háborút itt hogy kell érteni? Merthogy Kergerossz drága RDA-ja totális háború esetén elvileg legyalulhatná a felső párszáz métert a Pandoráról :/
(értsd: atombomba, bombázás az űrből, stb...)
Nem gépfegyver kell ide, hanem biológulás* (gondolom abban megegyezhetünk, hogy nem iparosodást akarunk szegény ártatlan na'viknak ;D)

*ha valaki hallott a Schizm című játékról... LINK itt a story 2. bekezdésében ír a természetet, ill technológiát használó frakciók/népek harcáról. :D
"Hrrap rä'ä si olo'ur smuktuä." ; "Ke'u ke lu ngay. Frakemit tung." (Assassin's Creed)

Nikre tsa'usìn!

Kargarosz

Quote from: Krapremp-ti on October 24, 2012, 07:12:31 AM
Bízom Cameronban, hogy ezt okosan megoldja.
Amúgy is azt nyilatkozta, hogy a folytatásokban eljön a totális háború időszaka.

Ideje lesz Jakenek megtanítania a na'vikat, hogyan működik a gépfegyver. Íjjal itt nem mennek semmire...

Nap mint nap követem az eseményeket, és ha van valami hír elolvasom, de ezt mikor melyik cikkbe nyilatkozta? Feltudnád nekem eleveníteni?

Gondolom ezt a totális háború időszaka nem az ember vs Na'vi-ra volt érthető.

Krapremp-ti

#3877
LINK1
QuoteNow for the interesting stuff: Just what is being discussed right now? Well for one, what we saw in AVATAR's finale was just a battle. AVATAR 2 will be full blown war. War is coming - Jim Cameron war that is! We know that Cameron and Landau are taking AVATAR sequels OFF of Pandora

LINK2
Itt a forrás szerint más holdak is szerepelhetnek a folytatásban, nem csak Pandora.

QuoteA totális háborút itt hogy kell érteni? Merthogy Kergerossz drága RDA-ja totális háború esetén elvileg legyalulhatná a felső párszáz métert a Pandoráról :/

Totális háborúban a na'vik csak a sanyargatott lakosság lesz max. Az RDA meg mindenféle félkatonai szervezet felsorakozik Pandoránál, erre mondjuk egy szomszédos bolygóról vagy holdról elődugják orrukat egy fejlett civilizáció tagjai. (vagy netán a pandorai óceán aljáról)
Aztán lesz nemulass.

Kargarosz

No igen, de valószínű a 2. rész egésze Pandoran fog játszani legalábbis a főhősök Zsék meg NEytiri még ott lesz max. majd betekintést nyerhetünk más világokba. De kitudja mi változik még főleg, ha az öreg most írja a forgatókönyvet akkor még változhat sok minden. De az érdekes lesz mikor Zsék Szüli meg Neytiri elhagyja Pandorat főleg a Na'vi lánynak aki még soha nem járt semerre.

Legjobban viszont Parker visszatérését várom kíváncsi leszek mit hoz ki a karakteréből a 2. részre mert ő benne van ám nagy potenciál remélem a történet is engedni fogja kibontakozását. JA meg volt anno ilyen vicces hír, hogy az ezredes majd klónozzák,és úgy tér vissza remélem ez nem következik be mert ez nekem nagyon nem jönni be....

Grace is visszatér valamilyen formában na az még egy érdekes tészta lesz. Én úgy gondolom, hogy az Avatar testébe fog újra feltámadni mivel az emberi meghalt így Eywa mama ad néki egy esélyt az életre csak már nem emberként.

Krapremp-ti

Alig várom hogy kiderüljön, már csak 3 évet kell aludni.