International / Multilingual > Suomi (Finnish)

Keskustelua na'vista

<< < (2/4) > >>

Vicce:
Hopsu~ Minuva ainaki kiinnostais joku Na'vi lukupiiri tyyppinen järjestely (mutta ennen kesää en ehdi tätä aloittaa, kun työt, valmennuskurssi ja pääsykoe pukkaa päälle). Vois ainakin aluksi harkita, jos saataisiin jonkinmoinen miitti aikaiseksi? Ja kun nähtävästi meitä Na'vi opiskelijoita on siroteltu ympäri Suomea ja mahdollisuudet matkustaa on mitä on, niin ehdottaisin, että jos ainakin aluksi porukka miittaisi itseään lähellä olevat ja sitten jonnekin kesälle harkitsisi jotain laajempaa, mikäli kiinnostusta vain löytyy (vaikka ei meitä nyt näytä mahdottoman monta kuitenkaan olevan). Mitenkäs väki pk-seudulta? Löytyykö kiinnostusta kokoontua joku viikonloppu johonkin suuntaan? Vai tehtäiskö sellainen tempaus, että mentäisiin katsomaan Avatar miitin merkeissä samana päivänä?

Hopsu:
Vicce, todella mainio idea!  Itsekään en paljon ennen kesälomaa pääse melkein minnekään, kuin viikonloput on vapaita kouluhommista. Joku pieni alkumiittinki olis jees, että opittais tuntemaan hieman toisiamme ja sitten vaikka hieman "opiskeltaisiin" Na'via.

Pystyn koululla tulostamaan aikamoisen määrän kaikkia tulosteita, vaikka ne eivät kouluuni liittyisi mitenkään ;)

Itse opiskelen Järvenpäässä, mikä on aika lähellä Helsinkiä.

Kerusey vrrtep:
Espoosta olen joten.... 3lähelt stadii

Hopsu:
Muita kiinnostuneita?

Kerusey vrrtep:
Voitais tossa kesälomalla (sitten kun joku teistä on ostanut avatar dvdn :D ) mennä jonkun luokse kattoo tota iha jollai porukal..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version