Author Topic: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum  (Read 1561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Vawmataw

  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • Posts: 5805
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 96

Offline Hahaw[hhvhhvcz]

  • Taronyu
  • ****
  • Posts: 632
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 8
  • Hahaw te Sewìkxi Ma'rrtxì'itan
My Steam Profile (from SteamDB)
  • Worth: $1551 ($396 with sales) (updated 17.3.16)
  • Games owned: 97
  • Games not played: 34 (35%)
  • Hours on record: 1,825.3h

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #22 on: February 21, 2016, 04:10:36 am »
While I am trying to fix that "choose from avatar gallery" bug, I actually have found an SMF bug: one apparentely can't use an external linked https image as forum avatar. (Ain't my fault, btw)
I scratching my head how to fix that.

EDIT: I found a solution for that avatar from gallery problem! :D I'll apply it shortly. :)

DOUBLE EDIT: Yay! Works! :D

Solution was:
changing
Code: [Select]
(substr($profile['avatar'], 0, 8) != 'https://')to
Code: [Select]
(substr($profile['avatar'], 0, 7) == 'http://')
« Last Edit: February 21, 2016, 06:00:53 am by Tìtstewan »

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #23 on: March 04, 2016, 04:41:49 pm »
... I actually have found an SMF bug: one apparentely can't use an external linked https image as forum avatar. (Ain't my fault, btw)
I scratching my head how to fix that.
Just as info:
I still getting with the SMF support about that issue. It appears to be super difficult to fix it. :(
« Last Edit: March 17, 2016, 05:17:07 pm by Tìtstewan »

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #24 on: May 16, 2017, 04:08:38 am »
Sooo.... yeah...

....after about one year, lol. ;D
There is a new SMF patch that (according their change log) supports https avatars. I am not sure what it means exactly, but I guess it will fix that avatar issue. :) Just as headup. ;)

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline Toruk Makto

  • LearnNavi Admin
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • Posts: 6047
  • us United States
  • Karma: 212
  • . Txepsiyu Markì .
    • Learn Na'vi
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #25 on: May 16, 2017, 10:29:52 pm »
Badabing badaboom!

Lì’fyari leNa’vi ’Rrtamì, vay set ’almong a fra’u zera’u ta ngrrpongu
Na'vi Dictionary: http://eanaeltu.learnnavi.org/dicts/NaviDictionary.pdf

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #26 on: May 17, 2017, 03:16:56 am »
Ma smuk,

My Image Proxy SSL Mod for SMF 2.0 served LN over one year and it got finally replaced by the official SMF 2.0.14 patch that has an image proxy built in already. Also, external https images as forum avatar works now. :D
Just to mention that the patch adds compatibility to PHP7, woo!

The only broken thing I've noticed yet: a broken Yahoo icon, hrh. EDIT: Fix0red!

Please, let me know if you are seeing issues or something. Irayo!
« Last Edit: May 17, 2017, 03:30:35 am by Tìtstewan »

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline archaic

  • Palulukan Makto
  • *****
  • Posts: 2978
  • Karma: 73
  • Trying again with the language.
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #27 on: May 18, 2017, 02:59:18 pm »
All the Youtube videos are dead (for me at least).

 :-X  :(
The Dragon Affair my current fanfic - now complete.

The Dragons Clutch, my last fanfic, non Avatar related.

Machine, my last Avatar related fanfic.

Online Vawmataw

  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • Posts: 5805
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 96
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #28 on: May 18, 2017, 04:24:16 pm »
It works for me.
« Last Edit: May 18, 2017, 06:10:16 pm by Vawmataw »

Offline Toliman

  • Palulukan Makto
  • *****
  • Posts: 4210
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 22
  • Alpha Centauri, Toliman, HD12862, HIP71683
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #29 on: May 18, 2017, 06:04:13 pm »
hmm ... interesting

For me it work well too

Offline Vayrufkay

  • Ketuwong
  • *
  • Posts: 21
  • us United States
  • Karma: 1
  • Extreme Newbie Learner with Very High Ambitions
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #30 on: May 18, 2017, 10:38:05 pm »
Found a huge bug after editing a forum post!


Namely, the Spoilers completely disappeared (save for in the editor). Meaning they don't show up in the post, even though it was in the post's WYSIWYG editor.

However, this could be a glitch caused by editing an old post when you've switched out the nickname shown.... I'm not even sure how it happened.
« Last Edit: May 18, 2017, 10:52:12 pm by Vayrufkay »

Offline Tirea Aean

  • The Blue One
  • Olo'eyktan Anawm
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • *
  • Posts: 9740
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 241
  • Oeri ran lu srung
    • Tirea Aean
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #31 on: May 18, 2017, 11:13:52 pm »
This is a standard post written via WYSIWYG in quick reply.

--> Editing this post to now include a spoiler using quick edit button



--> Modifying this post using Modify link, in WYSIWYG mode, to include another new spoiler (now using spoiler nuke button).





Quick editing to provide the raw source of the content above the horizontal line:

Code: [Select]
This is a standard post written via WYSIWYG in quick reply.

--> Editing this post to now include a spoiler using quick edit button

[spoiler]now there should be a spoiler[/spoiler]


--> Modifying this post using Modify link, in WYSIWYG mode, to include another new spoiler (now using spoiler nuke button).


[/spoiler][spoiler] Interesting. WYSIWYG reverses the tags.  It appears it wants the user to write text, select the text, then click that nuke button.


[spoiler]Now there is a new spoiler.[/spoiler][/spoiler]
« Last Edit: May 18, 2017, 11:18:41 pm by Tirea Aean »

Learn Na'vi Discord Chat: https://discord.gg/WF6qcmv

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #32 on: May 18, 2017, 11:38:54 pm »
Yeah, the WYSIWYG is a bit buggy and I try to not use it for complex posts.

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline archaic

  • Palulukan Makto
  • *****
  • Posts: 2978
  • Karma: 73
  • Trying again with the language.
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #33 on: May 19, 2017, 02:06:43 pm »
It works for me.
hmm ... interesting

For me it work well too
Still dead here. I get a black rectangle, nothing else.
I've tried all the browsers on my hard drive. I even tried IE!
The Dragon Affair my current fanfic - now complete.

The Dragons Clutch, my last fanfic, non Avatar related.

Machine, my last Avatar related fanfic.

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #34 on: May 19, 2017, 02:25:01 pm »
I just updated the video embedder modification a couple of minutes ago. The videos are working for me (Firefox and Google Crome)

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Offline archaic

  • Palulukan Makto
  • *****
  • Posts: 2978
  • Karma: 73
  • Trying again with the language.
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #35 on: May 20, 2017, 04:08:16 am »
No change, still dead, black rectangle, no youtube.


 :(  :-\
The Dragon Affair my current fanfic - now complete.

The Dragons Clutch, my last fanfic, non Avatar related.

Machine, my last Avatar related fanfic.

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #36 on: May 20, 2017, 04:39:39 am »
Screenshot?

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

Online Vawmataw

  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • Posts: 5805
  • nv Eywa'eveng
  • Karma: 96
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #37 on: May 20, 2017, 08:19:53 am »
IMO it could be your plugin that's at fault.

Offline archaic

  • Palulukan Makto
  • *****
  • Posts: 2978
  • Karma: 73
  • Trying again with the language.
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #38 on: May 21, 2017, 09:08:13 am »
The Dragon Affair my current fanfic - now complete.

The Dragons Clutch, my last fanfic, non Avatar related.

Machine, my last Avatar related fanfic.

Offline Tìtstewan

  • LearnNavi Zeykoyu
  • Toruk Makto
  • Palulukan Makto
  • *****
  • *
  • *
  • Posts: 9741
  • de Germany
  • Karma: 319
  • Ke lu oeru kea krr krrtalun!
    • My YouTube Channel
Re: https/SSL enabled on LearnNa'vi Forum
« Reply #39 on: May 21, 2017, 09:47:39 am »
That's odd. But Youtube works for you, right?
I've carefulley viewed the code of the update and there is nothing that could affect youtube videos or the modification that embeds it. I've checked that page where your screenshot was taken also with different forum themes. Videos still works for me.
Are there some error logs in the browser's console? (If yes, screenshot or post them)

-| Dict-Na'vi.com | Na'viteri Files | FAQ | LM | Puk Pxaw 'Rrta | Kem si fu kem rä'ä si, ke lu tìfmi. |-

 

Become LearnNavi's friend on Facebook Follow LearnNavi on Twitter! Watch LearnNavi's videos on YouTube

SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
Privacy Policy
| XHTML | RSS | WAP2 | Site Rules

LearnNavi is not affiliated with the official Avatar website,
James Cameron, or the Twentieth Century-Fox Film Corporation.
All trademarks and servicemarks are the properties of their respective owners.
Images in the LearnNavi.org Forums and Gallery may not be used without permission.

LearnNavi Affiliates:
ToS

LearnNavi is the community to learn Na'vi, the Avatar Language
"A place where real friendships are made." -Paul Frommer

AvatarMeet | Learn Na'vi Forum | Learn Na'vi Wiki | Na'viteri

LearnNavi